онлайн казино Украины

Суперкубок України. "Металург" - "Шахтар". Анонс

Суперкубок України. "Металург" - "Шахтар". АнонсСуперкубок України. 10.07.2012. 21:00. Луганськ, стадіон "Авангард". Телетрансляція на каналі "Інтер", онлайн трансляція на сайті "Футбол 24".

На нас чекає цікавий поєдинок двох сильних суперників з одного міста. Звичайно, протистояння "Шахтар" - "Металург" - це не матчі ЄВРО, до яких усі встигли звикнути, проте за своїм характером та принциповістю він є не менш важливим. Мотивації суперникам додаватиме й те, що призовий фонд турніру становить мільйон гривень, а переможцю дістанеться 65 відсотків від цієї суми.

Востаннє команди зустрічалися 6 травня 2012 на НСК "Олімпійський" у фіналі Кубка України. У цьому напруженому поєдинку нелегку перемогу з рахункои 2:1 здобули підопічні Мірчі Луческу. Оскільки "Шахтар" у минулому сезоні завоював золоті медалі та виграв у національному кубку, то суперником "гірників" у сьогоднішньому матчі повинен бути фіналіст Кубка України, тобто донецький "Металург".

Усім відомо, що команда Володимира П'ятенка жодного разу не перемагала "помаранчевих". Тому мало хто вірить у те, що "Металург" зможе тріумфувати сьогодні. Але не зважаючи на результат, футбольні вболівальники сподіваються подивитися на видовищний футбол у виконанні обох команд, адже цей поєдинок відкриває новий футбольний сезон.

Місцем для зустрічі не випадково обрали Луганськ. Це зробили для того, щоб максимально зацікавити людей та надати їм змогу підтримати свою команду. Отже, чекаємо на красивий футбольний вечір та готуємося до старту цього довгоочікуваного спортивного марафону.

Травмовані: Траоре, Шина - Луїс Адріано (під питанням)

Дискваліфіковані: немає

Добавлено: 10-07-2012, 13:12
0
0

Похожие публикации


Наверх