онлайн казино Украины

Блохін запропонував журналісту вийти та розібратися "по-чоловічому"

Блохін запропонував журналісту вийти та розібратися "по-чоловічому"Післяматчева прес-конференція наставника збірної України Олега Блохіна не обійшлася без скандалу.

На питання представника одного електронного медіа щодо фізичних кондицій гравців (серед яких називалися Гусєв і Ярмоленко), які "померли" через 60 хвилин навіть з "дубовими" англійцями, наставник збірної розлютився.

"Що ви хочете від мене почути? Ви хочете принизити Блохіна і команду? Я не буду відповідати на це провокаційне питання... Не подобається Блохін - вибачте. Пішли вийдемо в коридор і я все розповім один на один. Якщо ви чоловік, то після прес-конференції поговоримо по-чоловічому.

Просто нахабство! Я в футбол грав. Ви в футбол грали? Я поважаю журналістів, але й ви мою працю поважайте. Ми сьогодні програли, але мені не соромно. Треба хоча б поважати мою тренерську роботу. До таких випадів я вже звик, нічого страшного, але команду в образу я не дам. Ні Гусєва, ні Шевченка. Критикуйте Блохіна! Виходьте з транспарантами, пишіть, що хочете, але тільки підписуйтесь під своїми словами", - сказав Олег Блохін.

Зазначимо, що журналіст перед питанням представився, а потім додав, що йому було соромно за гру національної команди, а Блохін перед відходом знову викликав його на "чоловічу розмову" в коридор.

Після прес-конференції англійські журналісти зі сміхом і єхидством згадували перепалку Блохіна з українським журналістом. В Англії подібних речей по відношенню до медіа, які є вухами і очима громадськості, ніхто собі не дозволяв, навіть Жозе Моурінью та Алекс Фергюсон.

  • 0
Добавлено: 20-06-2012, 12:18
0
154

Похожие публикации


Наверх