онлайн казино Украины

На різних полюсах. Швеція - Франція. Анонс

На різних полюсах. Швеція - Франція. АнонсЗвісно, для українських вболівальників цей матч на другому плані, адже вся увага сьогодні буде прикута до матчу в Донецьку де збірна України зіграє проти Англії та спробує вийти у чвертьфінал. Однак цей матч ніхто не відміняв і він теж, безсумнівно, збере велику глядацьку аудиторію.

Традиційно кілька слів про ситуацію в групі. У Швеції найбільш зрозуміле становище. Як це не прикро для шведських вболівальників Ібрагімовіч і К навіть в разі перемоги над французами не підніметься з останнього місця. Щодо французів, то тут все трохи заплутано. Звісно, якщо "триколірні" переможуть, то ні про що далі можна не говорити - команда Блана вийде у чвертьфінал. Цілком можливо, що навіть з першого місця, якщо Англія не заб'є багато Україні (у що, звісно, не хочеться вірити). Галльські півні можуть вийти у плей-офф навіть якщо програють, але тільки мінімально, або сподіватись, що Україна не переможе Англію. В принципі, для проходу французів у разі поразки є багато варіантів, про які розписувати немає сенсу, адже все це виглядає гіпотетично. Словом, французам потрібно як мінімум нічию, аби почуватися спокійно.

Є у французів і кадрові втрати: цілком можливо, не зіграє проти шведів Кабай, а у скандинавів під питанням Елмандер та Ельм.

Тепер трішки про історію протистоянь. Що цікаво, Збірна Швеції не може виграти у Франції ось уже 43 роки. А загалом Із 17 поєдинків між командами чотири рази вигравали шведи, вісім - французи, а решта п'ять зіграли внічию. У рамках чемпіонатів Європи "триколірні" здобули одну перемогу та дві нічиї.

Букмекерська контора William Hill дає наступні коефіцієнти на цей матч:

Перемога Швеції – 6,50

Нічия – 3,60

Перемога Франція – 1,57

  • 0
Добавлено: 19-06-2012, 12:03
0
299

Похожие публикации


Наверх