онлайн казино Украины

Сабо: Українські тренери домовляються між собою за схемою "три в три"

Сабо: Українські тренери домовляються між собою за схемою "три в три"Екс-тренер київського "Динамо" і збірної України Йожеф Сабо розповів про проблеми у сучасному українському футболі.

- Чи правда, що кілька років тому вам пропонували очолити збірну Угорщини?

- Ні, мене не запрошували. Якісь розмови були, але до конкретики не дійшло. Ось бачите, Трапаттоні працює в свої 73 роки - мені 72, і, слава Богу, я теж ще на ходу. Але тренувати в Україні я не хочу, тому що там таке діється, про що і говорити-то незручно.

- Наприклад?

- Є тренери, яким ставиться завдання потрапити до першої десятки чемпіонату. Так вони між собою домовляються за схемою "три в три" - мовляв, спочатку я тобі гру віддам, а потім ти мені. І правда, кому потрібні нічиї, якщо можна заробити відразу три очки? Все прораховано. Так вони і тримаються в десятці - не вище і не нижче.

- Виходить, футболісти теж в цій корупційній схемі беруть участь...

- Думаю, беруть участь. Пару років тому я говорив на засіданні Федерації футболу України, що тренер, який хоч раз віддав наказ "злити" гру, повинен негайно піти. Адже як він тепер своїм гравцям в очі дивитися буде?

- Як вважаєте, за якими критеріями УЄФА вирішив віддати Польщі та Україні ЄВРО-2012?

- Думаю, коли Григорій Суркіс зайнявся організацією цього проекту, щось комусь було заплачено. Так влаштований світ - спочатку ти віддаєш гроші, потім вони повертаються тобі назад.

- Іншими словами, українці підкупили тих, хто приймав остаточне рішення?

- Довести я це не можу, але думаю саме так. Подивіться, нічого як не було, так і немає - доріг, наприклад. Навіть стадіони не на 100% готові, не кажучи вже про готелі. А було стільки обіцянок...

  • 0
Добавлено: 19-06-2012, 12:01
0
342

Похожие публикации


Наверх