онлайн казино Украины

"ДосвіДанія". Данія - Німеччина - 1:2.

"ДосвіДанія". Данія - Німеччина - 1:2.На жаль, українською мовою, першу частину заголовку адаптувати неможливо, проте він якнайкраще характеризує результат матчу у Львові. Данія, попри чудово показану гру, прощається з Євро-2012.

11 друзів Ольсена боролися у кожному з усіх трьох матчів групи В. Боролися до останньої хвилини і хоча б за це заслуговують на оплески та повагу. В матчі проти німців данцям потрібно було лише перемагати - в такому випадку вони потрапляли у чвертьфінал. Влаштовувала їх і нічия, але лише в тому разі, якщо б португальці не змогли здолати національну команду Нідерландів. Та сенсації не сталося - португальці перемогли підопічних Марвейка, а данці не взяли жодного пункту у протистоянні із німцями.

Німці перевагу почали демонструвати вже зі стартових хвилин і, здавалося, що данці із натиском суперників впоратися так і не зуміють. Закріпив таку думку на 19-й хвилині Лукас Подольскі - шульга Полді настільки вдало приклався до м'яча правицею, що Стевен Андерсен лише провів круглого очима у власні ворота. До речі Подольскі, який проводив свій 100-ий матч за збірну, був визнаний найкращим гравцем звітного поєдинку.

Та пропущений гол подіяв на суперників, як відомий енергетичний напій - підопічні Ольсена одразу ж заграли, неначе у них крила за спиною виросли - рахунок став рівним вже за п'ять хвилин після голу Подольскі. Це Крон-Дель ударом головою зробив передачу від Бендтнера результативною. До перерви більше не забивав ніхто.

Другий тайм виглядав битвою рівних команд, а у такому випадку зазвичай перемагає клас. У тому, що клас підопічних Льова вищий, аніж у гравців збірної Данії, навряд чи у когось були сумніви, а Бендер, точним ударом на 80-й хвилині, підтвердив загальну думку. Гол Ларса і став переможним у цьому матчі,

Проте, зважаючи на перипетії матчу у Харкові, у хлопців Ольсена шанси на вихід з групи і так були доволі примарними. А от гру вони показали справді класну, і третє місце у такий непростій групі, поза сумнівом, заслуговує лише на повагу.

Детальніше ж про передматчеві настрої читайте в анонсі журналіста “Футбол24” Олега Телюка. Ну за про перипетії самої гри Вам розповість онлайн -тансляція Данія - Німеччина.

Данія - Німеччина - 1:2 (1:1)

(склади)

Голи: Крон-Делі, 24 - Подольскі, 19, Бендер, 80

  • 0
Добавлено: 18-06-2012, 08:58
0
173

Похожие публикации


Наверх