онлайн казино Украины

Для Кріштіану Роналду Євро тільки починається! Португалія - Нідерланди - 2:1.

Для Кріштіану Роналду Євро тільки починається! Португалія - Нідерланди - 2:1.Це був матч не на життя, а на смерть. Збірна Нідерландів опинилась в такій ситуації, що їм будь що потрібно було перемагати. Однак навіть перемога не могла гарантувати "помаранчевим" вихід у чвертьфінал. А от португальців могла влаштувати і поразка. Але, звісно, ризикувати ніхто не хотів.

Чесно кажучи, голландці в цьому матчі не виглядали як команда, яка гідна чвертьфіналу. Можливо, це все у порівнянні з суперниками по групі і, якби "помаранчеві" грали у групі А, то б з легкістю вже давно святкували прохід у плей-офф, але тільки не тут, де Німеччина, Португалія та Данія.

Кілька слів хочеться сказати про Кріштіану Роналду. Португалець, в принципі, не повинен нічого доводити футбольній спільноті. Він є зіркою світового класу, яка тішить іспанських вболівальників феноменальною кількістю голів. Але, як кажуть, втримати лідируючу позицію важче, аніж її здобути. Тим паче, збірна і клуб - різні речі. Над Роналду перед чемпіонатом висів тягар відповідальності, мовляв, у збірні він не той, що у "Реалі".

Але й справді, Крішті після двох стартових матчів груповго турніру не нагадував самого себе. Але в цьому матчі йому "пішла гра", і не в останню чергу, саме Роналду вивів португальців у чвертьфінал.

Хоча все для португальців розпочалось не так уже й добре. Рафа ван дер Ваарт шикарним ударом відкрив рахунок. Задля справедливості, скажу, що цей рахунок все одно не влаштовував Нідерланди. Однак, крім цього, він суттєво похитнув амбіції португальців, адже в паралельному матчі в цей час також була нічия.

На щастя для португальських вболівальників, у їхній команді є такі майстри як Нані, Коентрау, Мейрелеш, Пепе... А ще краще, коли є Роналду. Вони вирішили не покладатися на випадковість і зробили справу самотужки. Після того, як Роналду забив свій перший гол на Євро, він в прямому розумінні слова - ожив. Форврд "Реала" раз у раз міг забивати другий м'яч у ворота голландців. І все таки він свого добився на 74 хвилині, коли обіграв захисника і влучно пробив повз Стекеленбурга.

В цьому випадку вже більш менш стала зрозумілою ситуація в групі, адже голландцям потрібно було забивати тричі (не двічі, тому що "помаранчеві" в такому випадку не проходили в чвертьфінал по забитих і пропущених) і, крім цього слабо вірилось у перемогу данців над німцями.

Як у Львові, так і у Харкові рахунок матчу не змінився, тож у чвертьфіналі є перші пари: Німеччина зіграє зі збірною Греції, а Португалія зустрінеться з Чехією. Великий футбол продовжується, але тільки не для голландців, які заслужили на те, що отримали.

Сайт "Футбол 24" проводив онлайн-трансляцію матчу

Португалія - Нідерланди - 2:1

Гол: Кріштіану Роналду, 28, 74 - Ван дер Ваарт, 11

Португалія: Руї Патрісіу, Жоао Перейра, Бруно Алвеш, Пепе, Фабіо Коентрау, Мейрелеш (Куштодіу, 72), Мігел Велозу, Жоао Моутінью, Нані (Роланду, 87), Поштіга (Нельсон Олівейра, 63), Роналду


Нідерланди: Стекеленбург, Ван дер Віль, Влаар, Матейсен, Віллемс (Афеллай, 67), Н. де Йонг, ван дер Ваарт, Роббен, ван Персі, Снайдер, Хунтелаар

Попередження: Жоао Перейра - Віллемс

  • 0
Добавлено: 18-06-2012, 08:57
0
169

Похожие публикации


Наверх