онлайн казино Украины

ПоТРАПити у чвертьфінал. Італія - Ірландія. Анонс

ПоТРАПити у чвертьфінал. Італія - Ірландія. АнонсЗ одинадцяти зустрічей цих команд апеннінці перемагали сім разів. Та після того, як “хлопців у зеленому” очолив Джованні Траппатоні...

18 червня, 21:45. Познань, “Муніципальний стадіон”.

Головний арбітр — Річард Лісвелд (Туреччина). Пряма трансляція на телеканалі “Україна”.

Відколи Трапп став головним тренером збірної Ірландії, його підопічні в трьох проведених зустрічах жодного разу не поступилися співвітчизникам свого наставника. В разі ж, якщо ірландці не допустять виходу збірної Італії до чвертьфіналу то, поза сумнівом, Траппатоні стане ворогом номер один у рідній країні. Тільки от не все залежить у цьому матчі від італійців...

Якщо Іспанці у паралельному матчі групи С зіграють з хорватами у будь-яку нічию, окрім 1:1 або 0:0, то саме ці дві команди і вийдуть із групи. Навіть якщо підопічні Пранделлі переможуть 12:0 або якось так. Тож залишається сподіватися, що іспанці з хорватами у зустрічі насамперед дотримаються спортивних принципів, а не гратимуть на вигідний для себе рахунок. Та, все ж таки, не можна не враховувати і того факту, що навіть попри небажання піренейців з хорватами зіграти в результативну нічию, матч саме так може і завершитися.

Однак у матчі з ірландцями італійці зроблять усе можливе, аби таки здобути впевнену перемогу. Тим паче, що британці нічим особливим на чемпіонаті Європи не вразили. Той же Траппатоні визнав, що у команди є психологічні проблеми. Ми ж дозволимо собі додати, що у ірландців немає лідера. Попри усю повагу до Роббі Кіна, він у двох проведених матчах зіграв значно гірше, аніж від нього очікували. Можливо, через немолодий вік, хоча, можливо, капітану просто “не йде гра”.

Що ж до збірної Італії, то навіть коли у “Скуадри Адзурри” гра “не йде”, то у команді завжди знайдеться виконавець, який може вирішити долю поєдинку. Той же Пірло ударом із штрафного, або ж ді Натале, вийшовши на заміну і опинившись у потрібному місці в потрібний час.

Також відновився після травми Маріо Балотеллі і, найімовірніше, наставник італійців таки поставить його у старті. Тільки от невідомо, наскільки таке рішення буде виправданим, оскільки окрім того, що Маріо може відзначитися голом, він також може і відзначитися якимось неординарним вчинком, після чого його команда залишиться у меншості.

Що ж до втрат команд, то Траппатоні зможе допомогти будь-хто із 23-х гравців, яких він узяв на Євро-2012, а от Пранделлі не зможе розраховувати на Тіагу Мотту, який зазнав ушкодження.

Зрештою, залишимо проблеми складу і тактики на гру на наставників команд, а самі просо подивимось за грою Італія - Ірландія і робитимемо висновки вже після її завершення.

Орієнтовні склади:

Італія: Буффон, Маджо, Кьєеліні, Де Россі, Бонуччі, Монтоліво, Дзаккеріні, Пірло, Маркізіо, Кассано, Балотеллі

Ірландія: Гівен, Сент-Леджер, Уорд, О'Ши, Данн, Вілан, Макгіді, Ендрюс, Дафф, Кін, Волтерс.

Букмекерська контора William Hill дає наступні коефіцієнти на цей матч:

Перемогі Італії - 1.25

Нічия - 6.00

Перемога Ірландії - 11.00

  • 0
Добавлено: 18-06-2012, 08:56
0
260

Похожие публикации


Наверх