онлайн казино Украины

Відродження чехів. Греція - Чехія - 1:2

Відродження чехів. Греція - Чехія - 1:2Збірна Чехії, забивши два голи в дебюті поєдинку, здобула мінімальну перемогу над греками і набрала перші три пункти на Євро.

Чехи знову здивували. Якщо в минулому турі в матчі з росіянами в негативному плані, то тепер в позитивному. Чеська команда розпочала матч краще не придумаєш. Уже до 6-ї хвилини команда Білека вигравала 2:0, реалізувавши всі свої моменти, які могли навіть не дотягувати до статусу "стовідсотковий". Спочатку Їрачек опинився перед воротами і влучно пробив по воротах, а вже через три хвилини Піларж виявився найспритнішим у штрафному греків, тим самим, відразу ж нівелював стартову інтригу в матчі.

Проте, греки вже неодноразово бували в таких ситуаціях (навіть у минулому матчі з поляками, коли їм довелось відігруватись). Цього разу збірна Греції знову довела, що вони не та команда, яка падає духом. З одного боку, ситуація дозволяла чехам віддати ініціативу, але з іншого, це і заслуга еллінів.

Грецька команда на 6-ій хвилині другого тайму знову похитнула амбіції чехів. Петр Чех дуже недбало вирішив заволодіти м'ячем і в підсумку шкіряний опинився в Гекаса. Форварду залишалось влучити у пусті ворота.

Варто зазначити, що другий тайм був повністю за греками. Вони володіли ініціативою і в чехів практично не було моментів. Щоправда, не було їх і у греків, які, напевно, більше сподівались на помилку в захисті, аніж самі намагалися витиснути момент з нічого. От нічого і не вийшо. Чехи заробляють перші пункти, а грекам доведеться дуже непросто, аби потрапити у омріяний чвертьфінал.

  • 0
Добавлено: 13-06-2012, 10:07
0
263

Похожие публикации


Наверх