онлайн казино Украины

Кріштіану на межі фіаско. Данія - Португалія

Кріштіану на межі фіаско. Данія - Португалія13 червня, 19:00. Львів, стадіон "Арена Львів". Головний арбітр – Крейг Томсон (Шотландія). Пряма трансляція на телеканалах "Футбол" та "Перший Національний".

Данія стала найголовнішою сенсацією першого туру, втримавши мінімальну перевагу в рахунку під градом атак розлючених голландців. Стати в один ряд із підопічними Ольсена могли й португальці, якщо б трішки продуктивніше діяли при завершенні своїх атак. Та цього не сталося, тож тепер для Роналду і Ко настав момент істини – належить будь що перемагати.

Лідер португальців, до речі, перебуває у відмінній формі, судячи з першого матчу на "Арені Львів". Регулярні швидкісні ривки, а також фірмові фінти створили німцям чимало проблем, засвідчивши, що тривалий сезон в "Реалі" не виснажив Роналду. З данцями "сімці" збірної Португалії доведеться, вочевидь, діяти не з глибини, а ближче до воріт. Бо центрфорварди Бенту продемонструвала в першому турі цілковиту безпорадність.

А що данці? Вони сповідують просте правило: тихіше їдеш, далі будеш. Зробили одну вилазку до ворожих воріт – марно. Друга вилазка закінчилася голом. Все, тепер можна й в обороні зачинитися. До наступної контри. Така гра значно небезпечніша та продуктивніша, аніж примітивна облога воріт, до якої вдалися в першому турі голландці. Аби підібрати ключ до воріт Данії, потрібне креативне мислення на полі. В Португалії з цим все гаразд.

Іронія долі в тому, що Данія і Португалія торували шлях на Євро-2012 в одній відбірковій групі. На "Драгао" перемогли господарі – 3:1, данці взяли реванш на "Паркені" - 2:1, і таки фінішували на першій сходинці, скерувавши піренейців у стикові матчі. Загалом баланс протистояння суперників такий: 13 матчів, 3 перемоги Данії, 2 нічиї та 8 звитяг Португалії.

Букмекерська контора William Hill дає наступні коефіцієнти на мат

  • 0
Добавлено: 13-06-2012, 10:06
0
350

Похожие публикации


Наверх