онлайн казино Украины

Хорвати випередили іспанців та італійців. Ірландія - Хорватія 1:3

Хорвати випередили іспанців та італійців. Ірландія - Хорватія 1:3Хорвати завдяки дублю форварда "Вольфсбурґа" Маріо Манджукіча здолали ірландців Трапатонні, який навіть не боїться іспанців та італійців.

Наставники обох команд Славен Біліч та Джованні Трапатонні вперше зустрілись майже 18 років тому, у листопаді 1994 року, у Бундеслізі. "Маестро" тоді тренував "Баварію", а Біліч грав за "Карлсруе".

Для обох суперників ця перша гра на турнірі водночас стає фінальною грою у групі. Зважаючи на нічию фаворитів групи - іспанців та італійців в очному протистоянні - і на очні поєдинки з ними у заключних двох іграх групового етапу єврочемпіонату, перемога хорватів подарувала їм непогані шанси на вихід із групи.

Проте 73-річний Трапатонні стільки побачив у своєму футбольному житті, що він не боїться навіть фаворитів.

"Згадаймо фінал Ліги чемпіонів у Мюнхені. Дев'яносто відсотків уболівальників вважали, що переможцем протистояння із "Челсі" стане "Баварія". Тобто це свідчить про те, що ніколи не варто казати "ні" - лише треба вірити", - певен італійський наставник ірландців.

122 гра Шея Ґівена за збірну Ірландії видалась для 36-річного голкіпера невдалою - вже на третій хвилині він змушений був капітулювати після дальнього удару Маріо Манджукіча. Форвард "Вольфсбурґа" відзначився і на початку другого тайму - йому допоміг Ґівен, якого можна записати автором гола у свої ворота, і... британська погода. У Вроцлаві падав сильний дощ - вперше з 1988 року ірландці мали "свою" погоду, але...вони у підсумку капітулювали. Хорвати заслужено перемогли і очолили групу "С".

  • 0
Добавлено: 11-06-2012, 11:25
0
201

Похожие публикации


Наверх