онлайн казино Украины

Десять гравців збірної отруїлись перед грою

Десять гравців збірної отруїлись перед грою
Футболісти збірної України отруїлися перед матчем з Туреччиною, повідомив тренер команди Олег Блохін.

"Почну з того, що в команді десять людей отримали отруєння напередодні гри. Тому ми відчували певні проблеми зі складом, і, природно, довелося міняти його перед самою грою. Але все що не відбувається, відбувається на краще — сьогодні ми подивилися в справі інших виконавців", — сказав він.

"Якщо в першому таймі, можна сказати, ми не по грі поступилися, то після перерви ми не використали дуже багато гольових моментів. Реалізація дуже підкачала. Але найголовніше — не рахунок, а те, що вдалося побачити, що одні футболісти показали гідну гру, а інші — не дуже. А робити якісь висновки, коли у мене немає можливості використовувати десять гравців, мені важко", — зазначив тренер.

Також тренер зазначив, що отруїлися Воронін, Михалик, Гармаш, Бутко, Селін і сам наставник, а Тимощук досі знаходиться під крапельницею. Причому, за словами Блохіна, всі гравці споживали різну їжу.

На питання, які його висновки з усього підготовчого періоду, Блохін відповів:

"Основний склад приблизно є. Багато хлопців використали свій шанс, багато хто — ні. Ось і всі мої головні висновки".

"Але ті, хто зараз у збірній — це найкращі гравці, які у нас є. Інших немає. Якщо хтось сумнівається — назвіть мені прізвища. І цією командою нам доведеться грати на ЄВРО-2012. Якщо після цього з'являться нові гравці, будемо їх дивитися. Але, думаю, 11-го червня на полі буде інша команда. Я в цьому не сумніваюся", — цитує Блохіна dynamo.kiev.ua.

Нагадаємо, вчора збірна України поступилась Туреччині з рахунком 0:2.

  • 0
Добавлено: 6-06-2012, 11:37
0
185

Похожие публикации


Наверх