онлайн казино Украины

Україна - Естонія. Анонс

Україна - Естонія. АнонсНаціональна збірна України перейшла у другу фазу підготовки до ЄВРО-2012. Тепер в Олега Блохіна головне завдання – зробити так, щоб команда була зіграною та в оптимальній формі підійшла до поєдинку групового етапу чемпіонату Європи проти збірної Швеції. Для цього "жовто-сині" проведуть три контрольні спаринги з трьома добре знайомими суперниками. Першими, хто поміряється силами з нашою збірною стануть естонці. Слід зазначити, що підопічні Олега Блохіна вже зустрічалися з командою із Балтії. 11 жовтня 2011 року збірна України на виїзді впевнено здолала підопічних Тармо Руутлі, завершивши поєдинок з рахунком 0:2. Крім цього, матчі, які відбулися у 1994 та 1995 роках також завершилися на користь українців.

Щодо кадрових проблем збірної України, то у нас важка ситуація з голкіперами, адже відразу троє основних воротарів не зможуть допомогти своїй команді на домашньому ЄВРО. Решта гравців перебувають у хорошій фізичній формі та тренуються у звичайному режимі. Також слід зауважити, що попередній список гравців, який оголосив Олег Блохін нараховує 26 гравців, а це означає, що впродовж зборів наставнику збірної України прийдеться відсіяти трьох виконавців.

Сьогоднішній поєдинок проти збірної Естонії буде важливим з точки зору психології, адже футболісти давно не грали разом та ще не зовсім відійшли від сезону, який завершився. Гравці "Динамо" поки що не до кінця усвідомили, що знову програли "Шахтарю" гонку за золоті медалі, Анатолій Тимощук засмучений тим, що не зумів завоювати з "Баварією" Кубок європейських Чемпіонів, а Андрій Воронін останні кілька турів у російському чемпіонаті спостерігав за матчами із лави запасних. Цікаво буде поспостерігати за грою Марко Девіча, адже нападник нещодавно підписав контракт з донецьким "Шахтарем", що має позитивно вплинути на його діях на полі у найближчих поєдинках. Цей трансфер для футболіста – це крок вперед, адже тепер екс-форвард "Металіста" зможе спробувати свої сили у Лізі чемпіонів, про яку він так довго мріяв. Для збірної це також плюс, адже тепер на ЄВРО-2012 Марко доводитиме Мірчі Луческу та Рінату Ахметову, що вони зробили правильний вибір.

Поєдинок проти збірної Естонії, мабуть, більше нагадуватиме тренування, адже команди гратимуть обережно, спокійно та намагатимуться виконати тактичні настанови тренерів. Швидше за все, що матч нагадуватиме минулорічну гру суперників – затягнуту та досить одноманітну. Звичайно, що збірна України діятиме першим номером, проте чекати на цілковитий розгром суперника – не варто. Швидше за все, що рахунок протистояння буде не надто результативним, проте переконливим. Адже все-таки на підопічних Олега Блохіна покладають великі надії, а це означає, що таких суперників, як збірна Естонія потрібно обігрувати за будь-яких обставин.

  • 0
Добавлено: 28-05-2012, 13:00
0
272

Похожие публикации


Наверх