онлайн казино Украины

Федецький: Луческу та Ахметов хочуть, щоб я повернувся

Федецький: Луческу та Ахметов хочуть, щоб я повернувсяЗахисник львівських "Карпат" Артем Федецький розповів про те, як проходить його відпустка та про свої плани на майбутнє.

- Артеме, офіційно ви нині у відпустці. Статус резервіста для національної збірної змушує вас працювати навіть під час канікул?

- Так, мушу тримати себе у тонусі, щоб будь-якого моменту прилетіти до Туреччини і допомогти збірній. Тренування мої виснажливими не назвеш. Лише легкі пробіжки. Роблю ставку на релакс, відновлювальні вправи. Басейн, джакузі, масажі, водичка. Благо, що мій приятель у Луцьку має всі умови.

- Не боїтеся, що відновлювальна методика може призвести до того, що ви втратите фізичну готовність?

- За сім чи вісім днів неможливо занедбати все те, що напрацював за півроку. Якщо Олег Володимирович викличе мене у збірну, то за десять днів можна буде набрати оптимальні кондиції. Тоді ж треба буде робити ставку на навантаження і забути про відновлювальні процедури. Зараз я тримаю себе у формі, а розслаблюся лише після того, як Блохін подасть заявку на Євро-2012. Тоді ж почнеться справжня відпустка.

- Чи знаєте про прецеденти, щоб футболісти із резервного списку потрапляли в заявку на фінал турніру?

- Ні, не знаю. Але тренер збірної просто так нічого не робить. Чомусь він оприлюднив резервний список.

- Гравець "Таврії" Максим Калиниченко доволі категорично відреагував на те, що його включили до резервного списку. Він відрізав, що йде у відпустку...

- Ні, я не опускаю рук. Така натура - вірити до останнього моменту. Коли є бодай мінімальний шанс - мушу його використати.

- А загалом, ви розчарувалися, що не потрапили до числа 26 щасливців?

- Так, розчарувався, бо надіявся, що мене викличуть до національної команди. Але на Блохіна не ображаюся. Не маю права засуджувати його рішення. Він відповідає за результат команди.

- Цього літа ви зміните команду, бо закінчився термін вашої оренди у "Карпатах"...

- Так, я буду старатися, щоб завоювати місце в основі "Шахтаря".

- Із "Карпатами" мости спалено?

- Футбольне життя непередбачуване. Усе може бути. Хто знає, можливо, колись повернуся у "Карпати". Тим паче, у Львові залишив особисті речі й ще не здав службової квартири. (Сміється). А найближчі мої клубні справи пов'язані із "Шахтарем". Мірча Луческу чудово знає мої можливості, він хоче, щоб я повернувся. На поверненні наполягає й Ринат Ахметов, усе залежатиме від мене.

- Більшість уболівальників передрікають вам кар'єру в оренді в "Іллічівці" або "Зорі"...

- Ні, на такий варіант навряд чи погоджуся. Це не в образу Маріуполю та Луганську. Моє завдання - здобути місце в основному складі "Шахтаря". Інших варіантів не розглядаю.

- Але ж на вашій позиції діє незамінний Даріо Срна...

- Мене цей факт не лякає. Вовка боятися - до лісу не ходити!

  • 0
Добавлено: 23-05-2012, 13:39
0
161

Похожие публикации


Наверх