онлайн казино Украины

Кварцяний: Димінському повинні поставити пам'ятник у Львові

Кварцяний: Димінському повинні поставити пам'ятник у ЛьвовіЕксперт програми "ПроФутбол" Віталій Кварцяний дав оцінку діяльності президенту львівських "Карпат" Петру Димінському.

"Я можу так сказати: ми не можемо не зрозуміти Петра Петровича, бо він дійсно вкладав душу і гроші. Але і президенти повинні зрозуміти, у нас багато президентів клубів не хочуть прислухатися до тренерів. Тренери кажуть: "Ось так треба було б, ось так ми відчуваємо". Іноді їх не розуміли, напевно. А треба прислухатися. Коли прийде плеяда нових тренерів, здатних грати під пильним оком "великих" бізнесменів, і тоді дійсно почнеться гармонія. Але якщо тренер дійсно відчуває краще, ніж президент, то, напевно не треба президенту вести себе так, що, мовляв, раз його гроші, то тренер-друге місце. Тренер же не хоче гірше. Я був в тих клубах, де рахуються з думкою тренера. Треба дипломатично підходити. Тренер і президент повинні жити в одному руслі. Я зі Столяром пропрацював 12 років, і він мені стільки прощав... Але він знав, що я живу командою.

Президенти повинні зрозуміти: кожен тренер хоче кращого. У Димінського сильний характер. Йому пам'ятник у Львові повинні поставити за те, що він розвивав футбол у Львові. Він чудова людина, я з ним спілкувався-ніколи не було нюансів. Але треба бути йому гнучкішим. Тому що, напевно, Шаран ночами не спав, бо думав: "Що не гра - то виженуть"... Петро Петрович створив собі авторитет, він впливовий чоловік. А Кононов мовчав, він такий дипломатичний. Ось Димінський його і не чіпав, думав: "Не буду його чіпати, все одно з ним сперечатися марно", - сказав Віталій Кварцяний.

  • 0
Добавлено: 21-05-2012, 13:13
0
177

Похожие публикации


Наверх