онлайн казино Украины

Три гравці "Металурга" покидають донецьку команду

Три гравці "Металурга" покидають донецьку командуЯк повідомив спортивний директор ФК "Металург" Вардан Ісраелян у трьох гравців донецької команди закінчилися контракти з клубом.

Мова йде про Маріо Сержіо, Дмитра Непогодова і Чавдар Янков.

"Керівництво нашого клубу, спільно з тренерським штабом, висловлює подяку Маріо, Дмитру та Чавдару за хорошу гру, яку вони продемонстрували у складі нашої команди, професіоналізм і самовіддачу на футбольному полі", - повідомив Вардан Михайлович.

Особливо хотілося б відзначити гру Маріо Сержіо. Португальський захисник впродовж 4-х років захищав кольори "синьо-білих". Саме він першим з легіонерів досяг позначки в 100 зіграних матчах в Прем'єр-лізі в складі "Металурга". В активі Маріо Сержіо 103 поєдинки в елітному дивізіоні, в яких він забив 4 голи. У Кубку України Маріо зіграв 10 ігор, забивши 3 м'ячі. Ми пам'ятаємо і його гол у ворота "Таврії" у фіналі Кубка країни. У розіграші Ліги Європи Маріо Сержіо зіграв 6 матчів, забивши 1 гол.

ФК "Металург" (Донецьк) бажає Маріо Сержіо, Дмитру Непогодову і Чавдару Янкові успіхів у продовження футбольної кар'єри.

  • 0
Добавлено: 16-05-2012, 15:02
0
163

Похожие публикации


Наверх