онлайн казино Украины

Шлях у Лігу Європи. "Лаціо" - "Інтер" - 3:1

Шлях у Лігу Європи. "Лаціо" - "Інтер" - 3:1Перемога римлян і поразка міланців абсолютно нічого не змінили - обидва клуби відправляються в Лігу Європи.

Цього року ситуація в турнірній таблиці закрутилась до неможливого. Йдеться про бронзового призера, адже доля володарів золотих і срібних медалей вже вирішена. Таким чином, "Лаціо" та "Інтер" стали прямими кокурентами на потрапляння в Лігу чемпіонів.

Нагадаємо, що Італія цього року втратила одне місце в ЛЧ - тепер з Апеннінського півострова в найпрестижнішому клубному турнірі гратимуть максимум три команди.

Саме цей інцидент і створив таку інтригу. Хоча для обидвох команд це суті не міняло - в будь-якому разі їм потрібно було перемагати. Незважаючи на те, що в римлян було на один пункт більше, ніж в міланців, обидва клуби опинились майже в однаковій ситуації. Варто зазначити ще один вагомий факт: далеко не все від цих команд залежало навіть у разі перемоги.

В найкращій ситуації опинилось "Удінезе". В разі перемоги команди з Удіне, матч в Римі вже кардинально нічого не вирішував, окрім формальної розстановки в таблиці. Так воно і сталося - саме "Удінезе", обігравши "Катанію" займає третю сходинку в Серії А і відправляється в Лігу чемпіонів. натомість, як "Лаціо" та "Інтер" задовольняться Лігою Європи.

"Лаціо" - "Інтер" - 3:1

Голи: Козак, 59, Кандрева, 63, Маурі, 90 +1 - Міліто, 45 (з пенальті)

"Лаціо": Біццаррі, Скалоні, Діакіте, Б'ява, Конко, Цана, Ледесма, Маурі (Гаррідо, 90 +2), Кандрева (Дзампа, 90 +2), Луліч (Гонсалес, 83), Козак

"Інтер": Кастеллацці, Майкон, Лусіо, Самуель, Нагатомо, Дзанетті, Гуарін, Камб'ясо, Полі (Лонго, 76), Альварес (Пацціні, 61), Міліто (Жуан, 90 +2)

Попередження: Луліч, Діакіте, Конко

  • 0
Добавлено: 14-05-2012, 13:17
0
264

Похожие публикации


Наверх