онлайн казино Украины

Дайджест: Вілья повертається на Кубок Іспанії, Воронін знову з "Динамо"

Дайджест: Вілья повертається на Кубок Іспанії, Воронін знову з "Динамо"Воронін поїде з "Динамо" на фінал, Вілья хоче грати у фіналі Кубка Короля, а Погба відправили в "Ювентус".

Воронін повернувся до першої команди "Динамо"

Воронін знову у справі! Форвард збірної України вирушив разом із першою командою московського "Динамо" на фінальний матч Кубка Росії проти "Спартака". Попередню гру Андрій провів у дублі.

Погба стане гравцем "Ювентуса"

Новий-старий чемпіон Італії "Ювентус" висмикнув з лав "Манчестер Юнайтед" дев’ятнадцятирічного таланта. Поль Погба перебереться до Турина на правах вільного агента. Упродовж чотирьох сезонів французький хавбек заробить 4 мільйони євро.

Вілья має намір зіграти у фіналі Кубка Іспанії

Давід Вілья рветься у бій наввипередки! Чинний чемпіон Європи та Світу, який майже відновився після перелому ноги, прагне допомогти "Барселоні" у фінальному матчі Кубка Іспанії, запланованому на 25-те травня.

Кака прагне залишитись у "Реалі"

Кака не планує пакувати валізи. Іменитий бразилець, якого іспанська преса давно виставила на трансфер, заявив, що прагне залишитись у мадридському "Реалі". Контракт гравця з Королівським клубом вичерпається лише за три сезони.

  • 0
Добавлено: 8-05-2012, 15:07
0
287

Похожие публикации


Наверх