онлайн казино Украины

Огляд матчів "Ювентус" - "Кальярі" та "Мілан" - "Інтер"

Огляд матчів "Ювентус" - "Кальярі" та "Мілан" - "Інтер""Ювентус" здобув перше Скудеттопісля корупційних скандалів та переведення до нижчого дивізіону. Титул туринцям принесла перемога над "Кальярі", яку "Старій сіньйорі" забезпечили м'яч Вучініча та автогол Каніні.

Уболівальники "Юве" вважають чемпіонський титул ювілейним - тридцятим в історії клубу. Втім третя зірочка над емблемою в наступному сезоні ще не з'явиться. Адже офіційно у туринців лише 28 Скудетто - двох останніх титулів "Стару сіньйору" позбавили. Та навіть попри це, "Ювентус" залишається найтитулованішою командою Серії А.

Битву за чемпіонство на останній тур міг відкласти "Мілан", проте не зумів у дербі переграти "Інтер". Не допоміг "россо-нері" навіть дубль Златана Ібрагімовіча. "Неро-адзуррі" відповіли хет-триком Дієго Міліто та голом Майкона.

Відтак перед останнім туром основна інтрига полягає у тому, хто складе компанію "Ювентусу" та "Мілану" і стане третім представником Італії в Лізі чемпіонів. Претендентів наразі четверо: "Удінезе", "Лаціо", "Наполі" та "Інтер".

  • 0
Добавлено: 7-05-2012, 15:35
0
169

Похожие публикации


Наверх