онлайн казино Украины

Елтон Джон дасть концерт для уболівальників ЄВРО-2012

Елтон Джон дасть концерт для уболівальників ЄВРО-2012У столичній фан-зоні під час ЄВРО-2012 відбудеться концерт сера Елтона Джона.

Про це повідомив представник Генерального оператора з організації та управління офіційними фан-зонами УЄФА, керівник проекту Вілен Матвєєв.

Концерт зірки із світовим ім’ям влаштовують організатори фан-зони разом із фондом "АНТИСНІД" Олени Пінчук. Офіційно сер Елтон свою участь ще не підтвердив, однак, за словами пана Матвєєва, це питання вирішене на 95%. Наразі організатори концерту домовляються про деталі.

Нагадаємо, що 2007 року, коли Елтон Джон давав безкоштовний благодійний концерт на Майдані Незалежності, його виступ зібрав понад 20 тисяч глядачів. Чи буде безкоштовним цей концерт, ще не відомо. "Наразі вирішується питання про введення плати за вхід до фан-зони у дні, коли не відбуваються футбольні матчі та на виступи зірок. Хай там як, але у випадку запровадження платного входу, тарифи будуть дуже помірними", - розказав пан Матвєєв.

За його словами, у київській та харківській фан-зонах будуть облаштовані VIP-зони, відмежовані від основного натовпу, із покращеними умовами перебування. Вхід до цих зон буде платним, однак у скільки обійдеться уболівальнику фан-зона підвищеної комфортності досі не відомо.

  • 0
Добавлено: 3-05-2012, 14:04
0
158

Похожие публикации


Наверх