онлайн казино Украины

"Металург" незадоволений суддівством Арановського.

"Металург" незадоволений суддівством Арановського.У донецького "Металурга" після матчу з "Таврією" залишилися претензії до роботи суддівської бригади під керівництвом Євген Арановський.

Прес-служба клубу відзначає 6 основних моментів:

1. На 55-й хвилині захисник "Таврії" Францішек Кубік з власної ініціативи впав за межами штрафного майданчика. Рефері призначив абсолютно незрозумілий пенальті. Єдиноборство Маріо Сержіо і Кубіка було за метр від лінії штрафного майданчика. Якщо Маріо Сержіо і поклав руку на спину Кубіка, то за це треба було покарати штрафним, але, ніяк не пенальті.

2. Правий захисник "Таврії" Аніс Бусаїді, маючи у пасиві жовту картку, отриману на 37-й хвилині, відчув безкарність з боку арбітра і на 74-й хвилині навмисне вдарив по нозі Дениса Голайдо. Чому Арановський не покарав Бусаїді жовтою карткою і автоматично червоною карткою, за явне порушення правил - питання риторичне.

3. Те, що трапилося на 75-й хвилині взагалі може потрапити в рубрику: очевидне-неймовірне. Головний арбітр дозволив донеччанам зробити заміну. Замість Лазіча на брівці готувався вийти на поле Мкртчян. Джордже Лазіч практично дійшов до бокової лінії і в цей момент Арановський показав жовту картку голкіперу "Металурга" Олександру Бандурі за те, що він не туди поставив м'яч, щоб ввести його в гру. Нагадаємо, що матч був зупинений головним арбітром, щоб зробити заміну (!). Такого жоден гравець "Металурга" не бачив жодного разу у житті.

4. На 83-й хвилині у центрі поля відбулося порушення правил. Мкртчян, володіючи м'ячем у центрі поля, отримав удар в ніс від захисника "Таврії" Айоделе Аделеє. Арановський знаходився поруч і прекрасно бачив, що гравець господарів навмисне відштовхнув Мкртчяна від м'яча, зламавши гравцеві "Металурга" ніс. Карлен на кілька секунд втратив свідомість, з його носа хлистала кров, але Арановський не пред'явив Аделеє заслуженої червоної картки. Рефері мав всі повноваження, щоб винести справедливе рішення, але цього не зробив.

5. На 90 +5- й хвилині Бандура рукою кинув м'яч на хід Траоре. Драман, в момент передачі, перебував на СВОЇЙ (!) Половині поля. Тим не менш, асистент арбітра Ігор Пономаренко зафіксував неіснуючий офсайд. Форвард мав виходити один на один з воротарем суперника Кахріманом.

Вкрай цікаво буде дізнатися думку Колліни про суддівство Арановський у цьому матчі.

  • 0
Добавлено: 25-04-2012, 15:50
0
263

Похожие публикации


Наверх