онлайн казино Украины

Дубль Фалькао, але інтрига збережена! "Атлетіко" - "Валенсія" - 4:2.

Дубль Фалькао, але інтрига збережена! "Атлетіко" - "Валенсія" - 4:2.У півфіналі Ліги Європи УЄФА зустрілися старі знайомі. У надзвичайно видовищному поєдинку глядачі побачили аж 6 голів, а господарі, мадридський "Атлетіко" здобув переконливу звитягу.

У рамках національного чемпіонату "Атлетіко" 74 рази приймав "Валенсію" на "Вісенте Кальдерон". У цих зустрічах "матрацники" здобули 33 перемоги, 19 разів зіграли внічию і 22 рази зазнали поразок.

"Атлетіко" тримає в пам'яті приємні спогади від останнього побачення з "Валенсією" на європейській арені. В 1/4 фіналу стартового розіграшу Ліги Європи-2009/10 мадридці здолали "кажанів" за правилом виїзного голу, а згодом виграли турнір.

У першому матчі "Атлетіко" Кіке Санчеса Флореса і "Валенсія" Унаї Емері розійшлися результативною нічиєю 2:2. Героєм матчу-відповіді став голкіпер "Атлетико" Давід де Хеа, який нині захищає кольори "Манчестер Юнайтед". Наприкінці поєдинку в Мадриді він зробив кілька ефектних сейвів і допоміг господарям зберегти нульову нічию, яка цілком і повністю влаштувала клуб.

Сьогодні на полі була лише одна команда - мадридські "атлети". А ось "Валенсія" лише зрідка вигулькувала, відповідаючи влучними і ефективними стандартами. Гігант Фалькао після красивого і трудового, як завжди у його виконанні, дублю порівнявся голами з Хунтелааром, який припинив виступи у цьому сезоні. Тепер він може стати рекордсменом екс-Кубка УЄФА, який у двох поспіль турнірах ставав кращим голеадором, та ще й у складі різних команд.

Голи команда Емері забивала на останніх секундах обох таймів. Спочатку невідомо звідки шотландський арбітр "виколупав" 4 додаткові хвилини до першої половини гри. І після кутового найспритнішим на дальній штанзі виявився Жонас. А на 94-й навіс Тіно Кости реалізував майже однофамілець Рікардо Кошта. Цей гол зовні повернув шматочок інтриги і віри у продовження боротьби господарям матчу-відповіді на "Местальї".

Однак не дуже віриться, що їм вдасться проповзти до фіналу з такою грою власною, проте насамперед на фоні дивовижної гри "матрацників". Сімеоне довів укотре цього сезону, що як тренер здатен бути варіативним і не лише танцювати від печі, тобто задовольнятись малим у надії не пропустити, а має, чим відповісти у разі несприятливого розвитку подій.

Гадаю, очевидним фаворитом фінальної пари є саме команда аргентинського наставника - за потужністю, командним духом, ігровим почерком, здатністю виходити з неприємних обставин гідно та красиво, плюс чинник Фалькао з прекрасним доповненням у вигляді атакувального тріо Арда Туран, Дієго та Адріан.

Про всі найголовніші перипетії матчу в онлайн-трансляції "Атлетіко" - "Валенсія" з "Вісенте Кальдерон" розповість "Футбол24".

  • 0
Добавлено: 20-04-2012, 13:53
0
270

Похожие публикации


Наверх