онлайн казино Украины

Силантьєв за допомогою допінгу приховував вживання алкоголю

Силантьєв за допомогою допінгу приховував вживання алкоголюГенеральний директор "Чорноморця" Сергій Керницький прокоментував дискваліфікацію Ігоря Силантьєва, яка пов'язана із допінговим скандалом.

- Це перший подібний випадок в історії нашого клубу, який може лягти темною плямою на його славну історію і бездоганну репутацію. "Чорноморець" беззастережно засуджує свого молодого вихованця і підтверджує, що представники тренерського, медичного та адміністративного штабу не знали, що наш футболіст використовував заборонену речовину шляхом застосування медичного препарату "Атенолол-Н".

- Але навіщо 21-річному хлопцеві приймати засіб для пониження артеріального тиску?

- Скажу як є. Вранці 23 березня, напередодні заїзду на базу для підготовки до календарної зустрічі з "Ворсклою", Силантьєв вжив цей препарат з метою приховати наслідки вечірнього прийому алкоголю і уникнути відповідних штрафних санкцій, які клуб не одноразово застосовув щодо нього. При цьому в "Чорноморці" регулярно проводяться бесіди з футболістами щодо порушень антидопінгового законодавства, і всі гравці ознайомлені з переліком заборонених медичних препаратів. Не порадившись з лікарями команди, Силантьєв порушив умови особистого контракту з клубом.

Об'єктивно кажучи, ми маємо всі підстави перервати співпрацю з футболістом, але хочемо дати шанс молодому і перспективному вихованцеві "Чорноморця" реабілітуватися в майбутньому - після того, як Ігор відбуде термін дискваліфікації. Само собою, в клубі до нього будуть застосовані найсерйозніші штрафні санкції. В якості пом'якшуючих факторів відзначимо, що сам гравець приймав заборонений препарат по неакуратності, а не для підвищення спортивних результатів, і гірко розкаюється у тому, що трапилося.

  • 0
Добавлено: 20-04-2012, 13:51
0
152

Похожие публикации


Наверх