онлайн казино Украины

Дубль Рауля - "Шальке" знову переміг. Відеоаналіз 29 туру Бундесліги

Дубль Рауля - "Шальке" знову переміг. Відеоаналіз 29 туру БундеслігиПоверніть Рауля до збірної Іспанії! Екс -капітан мадридського "Реала" продовжує виблискувати у футболці ґельзенкірхенького "Шальке".

Дубль Ґонсалеса Бланко допоміг "кобальтовим" в рамках 29 туру Бундесліги розгромити "Гановер".

Йшла лише сьома хвилина, коли піренеєць вивів господарів поля уперед майстерним ударом головою.

А щойно стартував другий тайм, Рауль знущаючись над Ціллером, відзначився вдруге. Добив суперників найкращий бомбардир "Шальке" Клас-Ян Хюнтелар. 3:0 – ґельзенкірхенці зміцнюють третю позицію у німецькому чемпіонаті.

На сходинку вище "Баварія" Анатолія Тимощука. Мюнхенці обмежились перемогою з мінімальною перевагою над "Ауґсбуґом". Секундна стрілка ще не зробила повного оберту, як лад у штрафному майданчику опонентів навів Ґомес. Відігратись гостям всередині першого тайму допоміг результативний удар Коо. Та Ґомес вдруге довів, хто на "Альянц-Арені" господар.

Лідирувати ж у німецькому чемпіонаті продовжуює чинний чемпіон "Борусія" з Дортмунда. Шістдесят шосте очко команда Юрґена Кльопа здобула у домашній грі проти "Вольфсбурґа". Дубль Лєвандовскі та м'яч Ґюндогана гарантували "джмелям" перемогу з підсумковим рахунком 3:1.

  • 0
Добавлено: 9-04-2012, 14:24
0
171

Похожие публикации


Наверх