онлайн казино Украины

Вирішують нестандартні ходи. "Блекберн" - "МЮ" - 0:2

Вирішують нестандартні ходи. "Блекберн" - "МЮ" - 0:2У заключному матчі 31-го туру англійської Прем'єр-ліги "МЮ" та "Блекберн" провели блискучий поєдинок, хоч і без великої кількості голів.

Востаннє "Манчестер Юнайтед" не забивав 5 січня в гостях у "Ньюкасла" (0:3). Цього разу підопічні Алекса Фергюсона довго не могли прорвати фортецю команди Стіва Кіна, але спрацювали нестандартне мислення Антоніо Валенсії та заміна Алекса Фергюсона - Пол Скоул поступився місцем на полі Ешлі Янґу, аби той забив красивий другий гол. Передував йому влучний постріл Валенсії, коли вінгер "дияволів" запустив м'яч до сітки з такої позиції, з якої всі могли чекати лише прострілу. А дещо згодом все той же еквадорець відкотив Янґові, і Ешлі чарівно обвів Пола Робінсона.

"Блекберн" у першому таймі завдав трьох класних ударів у площину воріт де Геа, але іспанський кіпер на лінії воріт продемонстрував свою сильну сторону і у красивих стрибках нейтралізував всі загрози воротам. 0:2 і "МЮ" відривається від сусідів "Ман Сіті" уже на 5 пунктів в чемпіонській гонці, щоправда попереду особиста зустріч.


Источник: http://24tv.ua

  • 0
Добавлено: 3-04-2012, 13:28
0
164

Похожие публикации


Наверх