онлайн казино Украины

Фомін: Сподіваємося перервати програшну серію у Луганську

Фомін: Сподіваємося перервати програшну серію у ЛуганськуДля нападника "Іллічівця" Руслана Фоміна сьогоднішня гра проти луганської "Зорі" буде особливою. Адже він гратиме проти команди, кольори якої захищав зовсім недавно, у попередньому сезоні. Напередодні зустрічі на полі стадіону "Авангард" у Луганську Руслан відповів на питання кореспондента сайту "Футбол 24".

- Руслане, з якими відчуттями вийдеш на гру в Луганську?

- Звичайними, як і на кожну гру. Коли виходиш на поле, то завжди хочеш перш за все зіграти якомога краще, щоб принести максимальну користь команді і разом з партнерами досягти позитивного результату. В цьому плані ця гра нічим не буде відрізнятися. Хоча з іншого боку, серія наших невдалих матчів явно затягнулася. Тому потрібно програшну серію "Іллічівця" перервати. Сподіваюся, це ми зробимо саме у Луганську.

- Рік тому ти захищав честь "Зорі". На який прийом місцевими вболівальниками сподіваєшся?

- Не знаю, побачимо. Але маю надію, що зустрінуть доброзичливо. Я за "Зорю" грав не довго, але робив все можливе, щоб бути корисним. Тому сподіваюся, що вболівальники "Зорі" про це пам’ятають. Ну а те, що доведеться грати проти своєї колишньої команди, то це для футболіста, в принципі, звична справа. Адже таким є футбольне життя – сьогодні ти захищаєш честь тої чи іншої команди, а завтра можеш вже грати проти неї.

- Гру першого кола пам’ятаєш?

- Так. Я в ній вийшов на заміну у другому таймі замість Будковського. Ми мали перевагу практично всі 90 хвилин. Але в дебюті пропустили контратаку. Перед перервою Пуканич зрівняв рахунок, а от виграти нам так і не вдалося – 1:1. Хоча за кілька хвилин до кінця ми били пенальті, але Полянський не забив.

- Що скажеш про нинішню "Зорю"?

- Тільки одне – після зимової перерви "Зоря" дуже сильно змінилася в кращу сторону. Про це говорять і її результати. Якщо за перші двадцять матчів луганчани набрали лише 12 очок, то за чотири на весні аж 7. Питання збереження прописки "Зоря", щоправда, ще не вирішила, але з такою грою, яку вона зараз демонструє, я думаю, проблем бути не повинно.

- В чому ти бачиш причини позитивних змін "Зорі"?

- В першу чергу, думаю, це якісна селекція. Ви подивіться, скільки новачків одразу з’явилося в складі команди. А також слід відзначити, що Юрій Вернидуб зумів об’єднати гравців однією метою. Дуже важливою для "Зорі" стала і переконлива перемога в першому матчі після перерви над "Карпатами". Вона додала гравцям впевненості в собі і віри в те, що команда йде правильним шляхом.

- На відміну від "Зорі", "Іллічівець" весняну частину чемпіонату проводить не вдало. Чим це можеш пояснити?

- По грі ми поступилися лише "Шахтарю". Та й то зіграли проти чемпіона достойно. З "Чорноморцем" та "Ворсклою" ми грали в гостях і в обох іграх нічим не поступалися суперникам. Але в кінцівках пропускали голи через втрату концентрації. Мали брати очки і в останній грі з "Динамо". Але десь нам трохи забракло майстерності – суперник все ж лідер чемпіонату, а десь просто не повезло.

- Вважаєш, у цій грі у вас був шанс досягти позитивного результату?

- Шанс взяти очки є завжди, адже непереможних команд не буває. Нам треба було першими забивати. Моменти, ще до того, як забило "Динамо", у нас були. У першому таймі, в принципі, саме ми контролювали хід гри. У нас були хороші атаки, ми мали не одну можливість забити, але не вдалося. А тут ще й пропустили самі. Гол "Динамо" зовсім не випливав з логіки розвитку гри. І саме тому десь пропущений м'яч нас трохи надломив психологічно. А так, коли брати зустріч загалом, вважаю, що гра була нічийною.

- На початку гри ти мав хороший момент забити, але пробив вище поперечки. Що стало на заваді?

- Момент був дуже динамічний. Після прострілу Полянського м’яч летів вже мені за спину і тому нічого не залишалося, як бити лівою, не "своєю" ногою. В принципі, удар вийшов непоганий – шкода тільки, що не потрапив у рамку воріт. Але та гра – то вже історія. Зараз потрібно думати про матч із "Зорею" і зробити все, щоб нарешті взяти перші весняні очки.


Источник: http://24tv.ua

  • 0
Добавлено: 31-03-2012, 14:42
0
289

Похожие публикации


Наверх