онлайн казино Украины

Льоренте допомагає Більбао вийти у півфінал. "Шальке" - "Атлетік". - 2:4

Льоренте допомагає Більбао вийти у півфінал. "Шальке" - "Атлетік". - 2:4Якщо харківський "Металіст" зуміє пройти в домашній грі лісабонський "Спортінг", на стадії 1/2 фіналу Ліги Європи його з величезною ймовірністю вже чекатиме блискуча команда Марсело Б'єлси - "Атлетік" з Більбао.

Важко заперечувати той факт, що у четвер саме цей матч, де по дублю на рахунку двох іспанських нападників - у господарів Рауля, в гостей Льоренте, став окрасою не лише програми чвертьфіналів другого за значенням єврокубкового турніру, а й усього тижня, включно з сумними та невиразними поєдинками Ліги чемпіонів. У матчі була незліченна кількість гольових моментів, майстерних звершень і переміг дійсно сильніший.

Басконці після знущання над самим "МЮ" в кінцівці просто розчавили бідолашний "Шальке". Німці тримались дуже достойно, навіть йшли вперед після того, як першими пропустили. Постарався Рауль Гонсалес, однак інші партнери підвели. Обидва воротарі, склалось враження, могли діяти куди впевненіше, а захист давав стільки простору стрімкому півзахисту "атлетів", що можна було б припустити, що гості мають чисельну більшість. Насправді підопічні Б'єлси лишень переламали хід поєдинку і вміло використали зони, які так люб'язно надавали їм відповідні лінії суперника.

Як і в матчі з "МЮ" на виїзді, "Атлетік" розбиває іменитого опонента в другій половині гри і перетворює матч-відповідь на формальність. Якщо вже "Манчестер Юнайтед" нічогісінько не вдіяв за переваги басків 2:3, то "Шальке" Хуба Стевенса й поготів втратило майже всі шанси. Ні, звісно, кілька процентиків можна і треба "кобальтовим" накинути заради віри в теорію ймовірності, але фактично ми вже маємо першого півфіналіста Ліги Європи, який, сподіваємось, зіткнеться у наступному раунді саме з харківським "Металістом", котрий попри поразку зберігає непогані шанси на продовження боротьби.


Источник: http://24tv.ua

Новости Спорт
  • 0
Добавлено: 30-03-2012, 13:03
0
186

Похожие публикации


Наверх