онлайн казино Украины

Фірташ та Могильов будуватимуть нову базу для "Таврії" за 15 мільйонів

Фірташ та Могильов будуватимуть нову базу для "Таврії" за 15 мільйонівГолова Ради міністрів Криму, призначений у вівторок Почесним президентом "Таврії" Анатолій Могильов та спонсор клубу, український бізнесмен Дмитро Фірташ домовилися надавати підтримку сімферопольській команді.

Про це стало відомо під час робочої поїздки керівництва клубу на навчально-тренувальну базу "Таврії".

"Клуб має багату історію і є флагманом кримського футболу. "Таврія" займає гідні позиції в турнірній таблиці, і вже стала відомим кримським брендом. Мій обов'язок як Почесного президента клубу - надавати допомогу і максимальне сприяння клубу. Адже сьогодні клубу необхідно не тільки зберегти високі результати, а й прагнути до нових перемог", - сказав А.Могильов.

Почесний Президента СК "Таврія" зазначив, що для ефективного розвитку клубу необхідно модернізувати його навчально-тренувальну базу та удосконалити спортивну інфраструктуру.

В свою чергу як вважає Дмитро Фірташ, призначення кримського прем'єра Почесним президентом СК "Таврія" значно посилить позиції спортивного клубу.

"Ми знаємо Анатолія Могильова як відповідального і досвідченого керівника, який з розумінням підходить до вирішення всіх питань. Тому ми вдячні Анатолію Володимировичу за те, що він прийняв цю пропозицію", - зазначив він.

В ході робочої поїздки А.Могильов і Д.Фірташ ознайомилися з планом реконструкції бази "Таврії" в селі Поштовому Бахчисарайського району. План передбачає будівництво на території бази навчально-адміністративного корпусу, сучасних спортивних споруд, збільшення кількості футбольних полів. За попередніми підрахунками, вартість реконструкції може скласти близько 15 мільйонів доларів.

"Сьогодні ми затвердили програму з реконструкції бази. Зі свого боку ми гарантуємо, що профінансуємо будівництво і "Таврія" отримає сучасну базу, на яку заслуговує", - сказав Дмитро Фірташ.

Нагадаємо, нещодавно голова Ради міністрів АР Крим Анатолій Могильов був призначений почесним президентом спортивного клубу "Таврія".


Источник: http://24tv.ua

Новости Спорт
  • 0
Добавлено: 29-03-2012, 14:54
0
182

Похожие публикации


Наверх