онлайн казино Украины

Три вилучення "королів", і "Барселона" отримує шанс. "Вільяреал" - "Реал" - 1:1.

Три вилучення "королів", і "Барселона" отримує шанс. "Вільяреал" - "Реал" - 1:1.Мадридський "Реал" другий поспіль матч завершує внічию 1:1. Після "Малаги" на подвиг спромігся "Вільяреал", а найбільше від такого результату потирає руки каталонська "Барселона", якій залишилось відіграти якихось 6 очок у чемпіонській гонці від "Реалу".

Дебютний матч Мігеля Анхеля Лотіни вдався на славу. Команда не давала ні простору, ні можливостей для відновлення гостями восьмиочокової переваги над підопічними Гвардіоли. У першому таймі в "Реалу" виникали лише загрози після стандартів. Тричі могли забивати головою Пепе, Рамос і Бензема, але на місці були захисники, які вибивали м'яч з лінії та Дієго Лопес.Маркос Сенна, як виявилось герой матчу, пристрілявся всередині тайму, але пройшло мимо цілі. Потім почалася черга жовтих карток, якими вміло розмахував навсібіч Хосе Луїс Парадас Ромеро. Цікаво, чи відбувається саме в ці хвилини між ним і Моурінью розмова на паркінгу, улюбленому місці, якого не можна змінити, сеу Жозе для спілкування з рефері.

Пепе отримав свого "гірчичника", але дивовижно арбітр прогавив момент, де можна було помахати червоною карткою, зі стрибком португальця прямою ногою в суперника, який міг кваліфікуватися як фол на червону. Ось Вашій увазі цей епізод. Зазначимо, проте, що постраждали й зуби Пепе, який виглядав після зіткнення, немов вампір після вечері, і дуже обурювався рішенням Парадаса.

Усупереч сумній грі зі свого боку, "Реал" зумів забити. Вирішальне значення мала індивідуальна майстерність Роналду, який обігрався в ефектну стіночку з Озілом (асист п'яткою на рахунку німця), обіграв на швидкості кіпера і наблизився до Мессі на відстань одного голу різниці.

А далі стався бенефіс Парадаса Ромеро. Спочатку він призначив штрафний за фол Алтінтопа. Стандарт майстерно реалізував капітан "Вільяреалу" Маркос Сенна, Касільясу довелось лише розвести руками. За хвилину за другу жовту і дуже брудний фол був вилучений Серхіо Рамос. Моурінью був розлючений і не відомо, від чого більше - чи то від голу, чи рішень судді. Але в Парадаса Ромеро була коротка розмова з португальцем. Одразу ж червона картка і вилучення. Озіл заступився словесно за тренера, за що отримав ще одне вилучення. Шоу продовжувалось. Хедіра у підкаті ззаду перевірив рівень толерантності і терпіння в судді, але той таки вгамувався і видав лише жовту.

Маючи на двох гравців більше, "Вільяреал" не спромігся на атаки, натомість відбивався від наскоків Роналду та тих нечисленних партнерів, які ще залишились у грі. Кріштіану ледь не самотужки прагнув переграти весь захист господарів, але їхніх захисників таки було значно більше. Отож, ми отримали другий сенсаційний результат від "Реалу" за тиждень, знову втрачену на останніх хвилинах перемогу і невиразну гру мадридців. Моурінью, звісно, буде багато говорити про суддів, але й не забуде пригадати своїм гравцям зайву розслабленість та відсутність концентрації. А ось "Вільяреал" вдруге використовує проти грандів хитру зброю - нового тренера. 0:0 тут же проти "Барси" здобув Моліна, який занадто багато очок втратив з аутсайдерами і середняками згодом. 1:1 у дебютному матчі Лотіни. Чотири втрачених очок Мадрида, й чемпіонська інтрига розкручується на повну, тим паче, що попереду очний матч грандів на "Камп Ноу".

"Вільяреал" - "Реал" - 1:1 (0:0)

Гол: Сенна, 83 - Роналду, 62

Вилучення: Жозе Моурінью, 84, Серхіо Рамос, 85 (друга жовта), Озіл, 86 (всі "Реал")


Источник: http://24tv.ua

Новости Спорт
  • 0
Добавлено: 22-03-2012, 13:59
0
248

Похожие публикации


Наверх