онлайн казино Украины

"Барселона" - "Реал": відстань зменшилась

"Барселона" - "Реал": відстань зменшиласьДля одних штрафний удар став запорукою успіху, для інших - причиною втрати двох очок. Лідери іспанської першості - "Барса" та "Реал" - продовжують чемпіонські перегони у Ла Лізі.

виїзному матчі проти "Севільї" команду Ґвардіоли вивів вперед Хаві Ернандес, блискуче виконавши штрафний. Ще до перерви "Барса" подвоїла перевагу, яку не віддала до кінця матчу. Ліонель Мессі, знущально розібравшись із захисником, елегантно перекинув м’яч через голкіпера.

У матчі "Реала" проти "Малаги" не було практично жодних передумов для втрати очок мадридцями. На 35 хвилині Карім Бензема після пасу Кріштіану вивів свою команду вперед, але у підсумку французу судилось стати не героєм, а антигероєм зустрічі.

Після забитого м’яча, форвард змарнував ще дві супернагоди подвоїти перевагу "Реала". А от "Малага" на останній хвилині матчу красиво вирвала нічию. Один із найкращих майстрів штрафних ударів у Прімері Санті Касорла точним ударом не залишив Касільясу жодного шансу. 1:1.

Завдяки втраті очок "Реала", "Барса" скоротила відставання від принципових суперників до 8 пунктів. Третя сходинка за "Валенсією". Головні претенденти на четверту позицію поки що "Леванте" та "Малага".


Источник: http://24tv.ua

Новости Спорт
  • 0
Добавлено: 19-03-2012, 13:48
0
163

Похожие публикации


Наверх