онлайн казино Украины

Свідерський підписав контракт з "Говерлою-Закарпаття"

Свідерський підписав контракт з "Говерлою-Закарпаття"- Остання ваша гра на професіональному рівні відбулася 27 листопада 2009 року за "Таврію" в Донецьку проти "Шахтаря". У вас не було стану зневіри у власні сили, адже після чемпіонату світу в Німеччині ваша кар’єра відверто гасла?

- Я аналізував для себе цю ситуацію. Справді, проблеми мене спіткали й у "Таврії", й у "Дніпрі" до того. Психологічний стан після всіх цих катавасій відверто не дозволяв мені грати у футбол, адже до всього ще й було чимало сімейних клопотів та негараздів. Після Сімферополя до мене надходило чимало пропозицій від першолігових клубів, але я розумів, що не зможу вже грати на своєму звичному рівні - на той момент я цього не хотів… Нині я змінив своє ставлення до футболу й хочу допомогти своєму клубові вийти до елітного дивізіону. Хотілося б і самому спробувати свої сили в прем’єр-лізі.

- На який термін підписали контракт із "Говерлою-Закарпаттям"?

- До кінця нинішнього сезону, із можливістю продовження угоди за обопільною згодою сторін. Хочу, аби всі згадали Свідерського й не поспішали "списувати" його на пенсію.


Источник: http://24tv.ua

Новости Спорт
  • 0
Добавлено: 18-03-2012, 14:00
0
193

Похожие публикации


Наверх