онлайн казино Украины

Манчіні про виліт: Позаздрили "МЮ"

Манчіні про виліт: Позаздрили "МЮ"Головний тренер "Манчестер Сіті" Роберто Манчіні прокоментував виліт своєї команди з Ліги Європи. Наставник з жалем констатував, що його команда, забивши 3 м'ячі, могла й на четвертий претендувати.

"Я дуже засмучений через те, що, забивши три, ми могли забити і четвертий гол. Напевно, я в чомусь помилився, тому прошу вибачення у наших уболівальників".

Також Манчіні прокоментував кінець боротьби за євротрофей відносно такого ж нещастя, яке тарпилось в сусідів. "Ми заздрили "Юнайтед", - пожартував тренер. - Вони програли свій матч, і ми хотіли зробити те ж саме. Думаю, у нас з ними буде хороша битва до самого кінця сезону, тому що тепер ми ведемо боротьбу тільки в Прем'єр-лізі і можемо спрямувати всі сили на цей турнір. Ми очолювали таблицю протягом семи місяців, зараз ми йдемо другими і відстаємо від суперника всього на одне очко. Я впевнений, що ми можемо виграти чемпіонат.

Щодо сьогоднішнього матчу, то я пишаюся нашою грою, але водночас розчарований, тому що за сумою двох ігор ми не заслужили виходу в чвертьфінал. У першій зустрічі ми грали не кращим чином, сьогодні ж не заслуговували поразки, але при цьому не заслуговували й путівки в наступний раунд", - додав італієць.

Нагадаємо, "городяни" в четвер вдома перемогли "Спортінг" 3:2, але за рахунок голів, забитих на виїзді, далі пройшли португальці.


Источник: http://24tv.ua

Новости Спорт
  • 0
Добавлено: 16-03-2012, 12:21
0
201

Похожие публикации


Наверх