онлайн казино Украины

Четверта вольова поспіль. "Арсенал" - "Ньюкасл" - 2:1.

Четверта вольова поспіль. "Арсенал" - "Ньюкасл" - 2:1.Але й гра видалася на "Емірейтс". Не на любуєшся. Поза сумнівом, цей матч увійде в історію. І, насамперед, завдяки вдалим діям гравців "Арсеналу".

Хоча й “Ньюкасл” виглядав доволі непогано. Особливо це стосується першого тайму. Підопічні Алана Пардью навіть першими відкрили рахунок — Бен Арфа, пробивши під ближню стійку, захопив зненацька голкіпера “канонірів” Войцеха Щесни.

Для того, аби відігратися, господарям знадобилася... одна хвилина. Робін ван Персі якнайкраще скористався прострілом від Волкота з правого флангу. Більше у першому таймі голів не було, хоча нагоди для взяття воріт мали як господарі, так і гості. Більше, щоправда, господарі.

А от у другій половині матчу “сороки” почали відверто грати на утримання рахунку і така тактика себе майже виправдала. Але ж “майже” не рахується. Йшла п'ята компенсована хвилина, коли Вермален, опинившись в метрі перед воротами Крула, таки забив переможний гол. 2:1 у підсумку і це вже четверта вольова перемога поспіль підопічних Венгера у чемпіонаті.


Источник: http://football24.ua

Новости Спорт
  • 0
Добавлено: 13-03-2012, 12:59
0
160

Похожие публикации


Наверх