онлайн казино Украины

Анонс 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Матчі вівторка

Анонс 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Матчі вівторка"Інтер" - "Марсель"

"Неррадзурі" нарешті перервали семиматчеву серію без перемог у чемпіонаті, утім італійські ЗМІ все-одно пророкують відставку Клаудіо Раньєрі, у випадку непотрапляння команди до чвертьфіналу Кубку чемпіонів. Сам наставник зберігає оптимізм та упевнений, що в будь-якому випадку готуватиме "Інтер" і до наступного сезону.

“Я запевняю вас, що моє майбутнє у клубі не залежить від результату матчу із Марселем. Я тренуватиму команду і в наступному сезоні. Щодо самої гри, то суперник у нас дуже небезпечний. Особливо потрібно остерігатись їхніх контратак”, - каже головний тренер "Інтера" Клаудіо Раньєрі.

“Завдяки успіху у першому матчі у нас є певна перевага, але фаворитом у цьому протистоянні все-одно залишається "Інтер". Нам же втрачати нічого. Завдання виходу із групи ми вже вирішили, тепер спробуємо пробитись ще вище”, - сказав головний тренер "Марселя" Дідьє Дешам.

"Баварія" - "Базель"

Виправдовувати статус фаворита готується ще один невдаха першої частини протистояння 1/8 фіналу - мюнхенська "Баварія". Під питанням участь у матчі проти "Базеля" головного бомбардира команди Маріо Гомеса. Але попри можливу відсутність голеадора у таборі мюнхенців немає жодних сумнівів, що до чвертьфіналу проб’ється саме їхня команда.

“В Базелі ми непогано розпочали матч, але в підсумку програли. Цього разу, я впевнений, ми переможемо. На своєму полі в нинішньому сезоні ми граємо чудово”, - каже півзахисник "Баварії" Бастіан Швайнштайгер.

В успіху команди Анатолія Тимощука переконані і букмекери. За прогнозами "Вільям Хіл" шанси на прохід "Баварії" вищі аніж у "Базеля" майже удвічі.


Источник: http://football24.ua

Новости Спорт
  • 0
Добавлено: 13-03-2012, 12:55
0
190

Похожие публикации


Наверх