онлайн казино Украины

Ласунам у свято – радості багато!

Ласунам у свято – радості багато!Підприємства Чернігова запропонували до Новорічних свят нові солодощі і смачні продукти. Обласна дегустаційна комісія при ДП "Чернігівстандартметрологія" рекомендувала до виробництва торти, зефір, тістечка, що відповідають вимогам нормативних документів.
Про це повідомила секретар комісії Оксана Козинець.
"Три чернігівські виробники кондитерських та хлібобулочних виробів представили нові зразки своєї продукції", - сказала вона.
Товариство з обмеженою відповідальністю "Альянс маркет" розширило асортимент своєї продукції тістечком "Вечірня казка", тортами «Горішок», «Натхнення», «Пташине молоко шоколадне», рулетом "Медовий з вишнями". Комісія оцінила торги у 5 балів (за 5-бальною системою).
ПАТ "Продовольча компанія "Ясен" представила нове сімейство нових зефірів «Біло-рожевий», «Ванільний», «Сюрприз-преміум зі згущенним молоком». Фахівці оцінили їх на "відмінно".
Найвищі бали отримали і нові вироби ТОВ "Пава" - круасани з начинкою, виріб листковий "Слойка з сиром" та булка "Чернігівська".
"Дегустаційна комісія зробила висновок про те, що представлені зразки продукції відповідають вимогам нормативної документації та рекомендовані до виробництва", - додала Оксана Козинець.

Добавлено: 25-12-2012, 11:58
0
0

Похожие публикации


Наверх