онлайн казино Украины

Рудьковський зірвав роботу Ради і уряду на «Миколая-наливаю»?

Рудьковський зірвав роботу Ради і уряду на «Миколая-наливаю»? Наш земляк Микола Рудьковський зірвав засідання парламенту. Депутати кілька днів готувалися, аби нарешті дорватися до роботи і вгризтися зубами у прийняття законів! Щоб остаточно і безповоротно настало покращення.
А тут підступний Рудьковський підсунув Україні свиню!
Вірніше, Микола Миколайович підсунули своїм бізнес-партнерам багацько кабанчиків.
Молочний кабанчик у сметані, поросятко в ананасах, свинка в тарілці обличчям донизу. Втім, усе по-порядку.
Геній держслужби!
Микола Рудьковський мали необережність народитися саме перед днем Святого Миколая зимового. Якраз, в акурат, 18 грудня 2012 року нашому земляку виповнилося 45 років.
Заради такої знаменної дати на честь золотого медаліста Старобиківської школи Бобровицього району на Чернігівщині чому б не зірвати роботу українського парламенту?
Чи даремно ж Микола Миколайович гнули спину із 1994 року головним консультантом Адміністрації Президента України Леоніда Кучми?
Або організовували чартерний рейс до Парижу з красунею в часи свого панування на троні міністра транспорту. Якісь заздрісники-невдахи оцінили цей вояж у 400 000 гривень.
Тобто за заслуги перед Україною Миколи Миколайовича не гріх і відмінити роботу парламенту.
Україна закінчує!
Одержавши букет квітів і поздоровлення, Микола Рудьковський по-змовницьки підморгнув колегам із фракції Партії регіонів, комусь щось прошепотів на вухо. І… зламав роботу злагодженого державного апарату, законодавчого органу і , подейкують злі язики, навіть адміністрації Президента.
Мусуються чутки, що навіть САМ глава держави піддався спокусі, махнув рукою на зустріч із Путіним і поїхав смакувати поросятами на банкеті (від слова Банкова ) у Рудьковського.
До речі, це останній такий велетенський банкет напередодні кінця світу. Там усі будуть відриватися, як востаннє.
І я б там був, мед-пиво б пив, але не запрошували
Ваш Сава КРАВЧИК, але не стільки накравчик, щоб його запрошували на миколаївські гуляння до столиці

Добавлено: 19-12-2012, 11:38
0
0

Похожие публикации


Наверх