онлайн казино Украины

«Спрощенцям» підтверджувати статус не потрібно

«Спрощенцям» підтверджувати статус не потрібноДіючим «спрощенцям» вже не потрібно щороку підтверджувати статус платника єдиного податку.
Подавати заяву до податкової на наступний рік таким «єдинникам» теж не потрібно.
Повідомляє відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю податкової служби у Чернігівській області.
А от тим суб’єктам господарювання, хто працював цього року на загальній системі оподаткування, а у наступному бажає стати «єдинником», необхідно поспішати. Адже 14 грудня - останній день, коли податкова прийматиме заяви для переходу на спрощену систему оподаткування та розрахунки доходу за попередній календарний рік.
Нагадаємо, що за нормами Податкового Кодексу перехід із загальної системи оподаткування на спрощену можна здійснювати один раз протягом календарного року.
Важливо і те, щоб протягом поточного року підприємець чітко виконував умови щодо граничного обсягу доходу, кількості найманих працівників, а також обмеження щодо здійснення окремих видів діяльності. Тільки у такому разі він може стати «спрощенцем», отримавши свідоцтво платника єдиного податку, яке є безстроковим.
Відмовитися від спрощеної системи оподаткування підприємець може подавши відповідну заяву до податкової не пізніше 21 грудня.

Добавлено: 12-12-2012, 12:39
0
0

Похожие публикации


Наверх