онлайн казино Украины

У Новоселівці спіймали утікача

У Новоселівці спіймали утікачаІнспектори ДАІ на стаціонарному посту у с. Новоселівка затримали іноземця, який збив пішохода і зник із місця події.
Водій здійснив наїзд на 39-річного пішохода, мешканця села Підлісного Козелецького району, який рухався уздовж дороги.
Про це повідомляє сайт чернігівської міліції КОП.
Якби не сумлінні громадяни, які викликали допомогу, чоловік міг би загинути від переохолодження. У результаті ДТП потерпілий отримав відкриті переломи ніг і не міг самостійно пересуватися.
Одразу після надходження до чергової частини інформації про ДТП були зорієнтовані всі наряди ДАІ, що працюють в області в «єдиній дислокації». Працівники ДАІ розуміли, якщо водій проїжджає область транзитом і перетне кордон, то порушник може уникнути відповідальності.
Пошуки акцентували на встановлення вантажопасажирського автобусу, оскільки на місці ДТП лишився уламок правого дзеркала заднього виду, за яким і був ідентифікований транспортний засіб. Аби водій-утікач не покинув кордони Чернігівщини, працівники ДАІ попередили також прикордонників та сусідні райвідділи міліції.
На стаціонарному посту дорожньо-патрульної служби автомобіль-порушник зі слідами ДТП (пошкодженим дзеркалом і залишками верхнього одягу постраждалого під «двірником») був зупинений, водій (громадянин однієї з південних країн) під тиском доказів визнав свою вину.
Державтоінспекція Чернігівської області наголошує, що кожен горе-водій, який покинув місце ДТП замість того, аби надати першу медичну допомогу постраждалим і викликати лікарів (багато кому з них це врятувало б життя), обов'язково буде заарештований і постане перед судом.
Тікаючи з місця події, такі водії лише обтяжують своє майбутнє покарання. І немає значення, чи винуватець автопригоди громадянин України, чи іноземець - відповідальність для всіх однакова.

Добавлено: 5-12-2012, 11:00
0
0

Похожие публикации


Наверх