онлайн казино Украины

Збірочку передвиборчих обіцянок презентували у Чернігові

Збірочку передвиборчих обіцянок презентували у Чернігові Унікальність збірника обіцянок кандидатів-мажоритарників по усіх 6-ти округах області в тому, що тут зібрані не лише їхні офіційні програми з сайту ЦВК.

Читач тут знайде обіцянки з листівок, брошур і виступів.

Речник Чернігівського освітнього центру «Ініціатива» назвав програми кандидатів типовими, але деякі обіцянки важко виконати.

Наприклад, Валерій Дубіль пообіцяв 120 дитячих майданчиків до кінця 2012 року, проведення референдуму з відкликання міського голови Олександра Соколова з посади, створення РЛП у Ялівщині. У Владислава Атрошенка це машини швидкої допомоги, обладнання для лікарень. Але з цікавого – перегляд договору про кордон з Білоруссю, аби щоразу Дніпро не з’їдав частину української території.

Чемпіон з обіцянок – Рибаков!

Кандидат підписав з кожною громадою села соціальні угоди з переліком конкретних обіцянками ремонту доріг, ФАПів і клубів. Загалом домовленості підписані із 160-ма громадами.

Найекстравагантніший – Ляшко

З епатажу на крокодилах і картоплі у цього екстравагантного кандидата дуже важко виокремити конкретику. Те ж саме з Куровським, у якого задуми масштабні, але виокремити можна законодавчу ініціативу про підвищення плати за пай, допомогу конкретним дитячим садочкам і т.д.

Загалом кандидати оперували конкретною матеріальною допомогою «сьогодні на сьогодні» без погляду стратегічного розвитку. Напевно, такий підхід був дуже ефективним у стосунках із виборцем.

- Збірник є корисним для виборця. Аби він відкрив і згадав, що саме обіцяв кандидат і ніс за це політичну відповідальність, - зазначив Павло Пущенко.

Речник ЧОЦ «Ініціатива» пообіцяв, що організація здійснюватиме моніторинг виконання обіцянок постійно і доводити ці результати до громади і журналістів.

28 листопада брошура буде представлена у Ніжині, а 30-го – у Прилуках.

Добавлено: 27-11-2012, 11:33
0
0

Похожие публикации


Наверх