онлайн казино Украины

80-річчя обласної спілки споживчих товариств

80-річчя обласної спілки споживчих товариств Урочистості присвячені 80-річчю створення Чернігівської обласної спілки споживчих товариств відбулися 15 листопада в обласному академічному українському музично-драматичному театрі імені Т. Г. Шевченка.

Повідомляє управління у справах преси та інформації облдержадміністрації.

У своїй вітальній промові заступник голови облдержадіміністрації Микола Стрілець зазначив, що робота споживчої кооперації займає одне з провідних місць в кооперативному секторі України.

Сьогодні в секторі економіки області створена значна матеріально-технічна база з розгалуженою мережею підприємств, які забезпечують потреби населення сільської місцевості у споживчих товарах та необхідних послугах. Інфраструктура об’єктів системи споживчої кооперації об’єднує понад тисячу підприємств торгівлі, ресторанного господарства, промисловості, ринків, заготівель, сфери послуг та забезпечує робочими місцями понад 2,5 тис працівників.

Микола Стрілець також відмітив налагоджену ефективну співпрацю, яка склалась на сьогодні між органами виконавчої влади та облспоживспілкою. Її основи викладені в Угоді про спільні дії щодо розвитку кооперативного руху та посилення його ролі в реформуванні економіки на 2009-2013 роки між обласною державною адміністрацією, обласною радою та обласною спілкою споживчих товариств.

Він висловив впевненість, що досвід і практика, набуті за роки славного багаторічного шляху, в подальшому будуть примножені, а єдність та висока професійність колективу дозволять в перспективі суттєво розширити масштаби та підвищити ефективність діяльності.

Від імені голови обласної державної адміністрації Володимира Хоменка Микола Стрілець привітав працівників Чернігівської обласної спілки споживчих товариств, побажав нових професійних досягнень, міцного здоров’я, любові, щастя, благополуччя та з нагоди 80-річчя вручив відзнаки облдержадміністрації.

Кращих працівників нагородили відзнаками обласної ради та Чернігівського міськвиконкому.

Концертна програма, підготовлена артистами облмуздрамтеатуру та Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм, додала всім присутнім особливого святкового настрою.

Добавлено: 16-11-2012, 10:37
0
0

Похожие публикации


Наверх