онлайн казино Украины

Меру Ніжина поклали букет жовтих троянд, мер подарував квіти Куровському

Меру Ніжина поклали букет жовтих троянд, мер подарував квіти Куровському Перед початком сесії Ніжинської міської ради на стіл міському голові Михайлу Приходьку поклали букет жовтих троянд.

Нагадаємо, сьогодні на 14:00 Чернігівський Новозаводський суд оголосить вирок ніжинському міському голові, якого звинувачують у корупції і отриманні хабара.

Сесію відкрив новообраний депутат Верховної Ради Іван Куровський. Перед відкриттям сесії міський голова привітав Куровського, вручивши йому той самий букет.

Куровський одразу акцентував увагу на господарських питаннях, які він зібрався вирішити для Ніжина у Верховній Раді. В основному, їх заплановано вирішувати шляхом виділення місту відповідних субвенцій.

- Мене часто критикували за відсутність законотворчої роботи. Так, я господарник і зорієнтований на вирішення практичних питань. У Раді я працюватиму на благо міста. Якими будуть виділені з бюджету суми, сказати не можу. Бо я – людина поміркована, - сказав він.



Куровський пообіцяв сприяти виділенню бюджетних коштів на облаштування каналізаційного колектора, електрифікацію вулиці Афганців, ремонт стоматполіклініки, будівництво артскважини, ремонт будівлі дитячого садка, капітальний ремонт доріг і вулиць Ніжина, облаштування тротуарів.

Також він пообіцяв вирішувати питання працевлаштування ніжинців шляхом створень робочих місць, і, зокрема, шляхом відродження будівельної галузі і реалізації програми доступного житла.

- Нам вдасться багато чого вирішити, якщо ми разом з вами розробимо комплексну програму розвитку міста. В Ніжині є дух історії, тут є багато пам’яток, тут є те, чого немає навіть в Києві. Цю програму потрібно розробити і системно працювати, - зазначив Куровський.

Він запевнив, що не має жодної ейфорії після перемоги і не має жодних особистих зацікавлень окрім конструктивної роботи на благо округу. При цьому він попросив підтримки і консолідованої праці присутніх, без якої буде вирішити щось складно.

Новообраний депутат вислухав і взяв до уваги зустрічні пропозиції громади, депутатів міськради і представників бізнесу.
Далі буде…

Добавлено: 12-11-2012, 10:40
0
0

Похожие публикации


Наверх