онлайн казино Украины

Відзначено кращих автомобілістів та дорожників області

Відзначено кращих автомобілістів та дорожників області З нагоди Дня автомобіліста та дорожника в.о. заступника голови облдержадміністрації Леонід Подоляк та перший заступник голови обласної ради Іван Коробка зустрілися з працівниками автомобільного транспорту та дорожнього господарства області в облдержадміністрації.

Повідомляє управління у справах преси та інформації облдержадміністрації.

Звертаючись з вітальним словом до присутніх, Леонід Подоляк, зокрема, зазначив, що важко уявити сучасне життя, господарську діяльність та побут без автомобільного транспорту. У цій важливій сфері економіки трудиться численна армія професіоналів, праця яких багато в чому визначає функціонування всіх галузей господарства та задовольняє потреби кожного громадянина.

За його словами, сьогодні в області функціонує близько 100 міських та 516 міжміських та приміських внутрішньообласних автобусних маршрутів загального користування, на яких задіяні більше 2,5 тис. автобусів різної пасажиромісткості.

Послугами автобусного сполучення охоплено близько 98 % сільських населених пунктів.

Транспортне обслуговування пасажирів здійснюють 358 перевізників різних форм власності та господарювання, які протягом 9 місяців цього року перевезли близько 63 млн. пасажирів. Підприємствами автомобільного транспорту, з урахуванням перевезень, виконаних фізичними особами-підприємцями, перевезено понад 1 млн. тонн вантажів.

Сьогодні на етапі інтенсивного розвитку дорожньої інфраструктури особливої актуальності набуває розбудова доріг та їх відповідність європейським стандартам.

Упродовж останніх років в області введено нових та реконструйовано 13,4 км автомобільних доріг, поліпшено стан доріг завдяки капітальному ремонту протяжністю 179 км та поточному ремонту – 687 км. Відремонтовано більше 1 км мостів.

Протяжність мережі автомобільних доріг загального користування у Чернігівській області складає 7,7 тис. км, яка забезпечує транзитний рух транспорту за межі України через 5 міжнародних автомобільних пропускних пунктів на країни Балтії, Росію, Білорусь, вирішення соціально-економічних питань територіальних громад у 1528 населених пунктах 22 районів області.

Експлуатаційне утримання автомобільних доріг загального користування здійснюється силами 22 філій державного підприємства «Чернігівський облавтодор». Щорічно на ці роботи витрачається майже 70 млн. грн.

Леонід Подоляк висловив переконання в тому, що дорожники та автомобілісти й надалі докладатимуть зусиль для покращення умов пасажирських та вантажних перевезень, впровадження нових послуг та маршрутів, переведення транспортної мережі Чернігівського регіону на якісно новий рівень.

Він побажав працівникам автомобільного транспорту та дорожнього господарства щастя, добробуту, нових трудових здобутків, невичерпної енергії, подальшої успішної та безаварійної роботи.

З нагоди свята Леонід Подоляк та Іван Коробка вручили відзнаки облдержадміністрації та обласної ради кращим працівникам галузі.

Добавлено: 29-10-2012, 11:19
0
0

Похожие публикации


Наверх