онлайн казино Украины

Візитна картка «Зеленої планети»- здоров'я природи, людини, суспільства!

Візитна картка «Зеленої планети»- здоров'я природи, людини, суспільства! У суспільстві відбувається зміна установлених стереотипів, трансформація свідомості людей. Якщо раніше політика сприймалася як протистояння партій в боротьбі за владу, то сьогодні активізувався процес об’єднання небайдужих.

Ініціативні і всебічно освічені особистості об’єднуються в боротьбі за загальнолюдські цінності, фізичне і моральне здоров’я суспільства, охорону навколишнього середовища.

Тому – пріоритети «Зеленої планети»:

Людина може і повинна жити в екологічно чистій країні.
Людина може і має бути здоровою та щасливою.
Людина може жити в суспільстві, де кожному надано рівні права і можливості.

Животворним осередком будь-якого суспільства є турбота про екологію сім’ї . У родині зберігаються і передаються новим поколінням кращі народні традиції, дух національної і світової культури. У сім’ї закладаються цінності й норми моралі, виховується любов до своєї держави.

Ми змалечку маємо турбуватися про відношення наших нащадків до своєї країни, прививати їм цінності українського народу. Наші думки та спосіб нашого життя - запорука благополуччя усього українського народу! Єднання - ось неодмінна умова прогресу і процвітання країни!

Українська партія « Зелена планета» звертається – усі, хто прагне майбутнього України - приєднуйтесь! Ласкаво просимо до Чернігова та Чернігівської обласної партійної організації!

«Можливо, ви мало чули про нашу партію, бо ми вкладаємо свій потенціал не у голосне розкручування та піар, а направляємо зусилля кожного члена партії на конкретні справи. Лише у дії ми вбачаємо прогрес для України»,- зазначає лідер «Зеленої планети» Сергій Орєхов.

Детальніше про цілі, програму та результати діяльності роботи партії ви можете дізнатися завдяки відео, яке вийшло в ефір обласного телебачення. Ця невелика промо-кампанія направлена на те, щоб українці знали в обличчя тих, хто готовий йти вперед, заради реальних ідей, здоров”я людей та процвітання України! Ми також чекаємо на Ваші ідеї!

Дивіться сьогодні на телеканалі Чернігова – о 8.25; 17.10;20.20; 22.10 – промо-ролики Української партії «Зелена планета».

Добавлено: 19-10-2012, 12:17
0
0

Похожие публикации


Наверх