онлайн казино Украины

Центр адмінпослуг у Городнянському районі

Центр адмінпослуг у Городнянському районі 10 жовтня в приміщенні залу засідань Городнянської РДА Чернігівської області пройшли громадські обговорення Положення про Центр адміністративних послуг при Городнянській РДА та його регламенту.

Повідомлє представник ГО «Громадська Рада» Олексій Француз.

Даний захід мав на меті презентувати, обговорити та прийняти Положення та Регламент Центру надання адміністративних послуг при Городнянській районній державній адміністрації. До обговорення було залучено широке коло фахівців, представників громадських організацій та місцевої влади, активних громадян, а також представників засобів масової інформації.

Заступник голови райдержадміністрації з фінансово-економічних та соціальних питань Микола Силенко, який очолює робочу групу зі створення ЦНАПу, зазначив, що в ході розробки Положення та Регламенту багато уваги приділено впорядкуванню внутрішніх процедур надання адмінпослуг. Врегулювання організаційних та якісних складових цього процесу стане фундаментом для переходу до нового рівня обслуговування громадян.

Наразі проводиться робота з налагодження зв’язків між органами і відомствами, які зберігають інформацію, що необхідна для надання послуг за принципом «єдиного вікна». Присутні відзначили важливість врахування принципів доступності, обов’язковості в наданні послуг та наявності зворотного зв’язку для забезпечення постійного діалогу влади і громади.

Отже, жителі Городнянського району зовсім скоро зможуть скористатись послугами нового Центру надання адміністративних послуг та оцінити його роботу.

Діяльність проходить за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

Добавлено: 12-10-2012, 11:52
0
0

Похожие публикации


Наверх