онлайн казино Украины

Брудні технології донецькому кандидату не допоможуть! Лідер на 206-му окрузі тільки один

Брудні технології донецькому кандидату не допоможуть! Лідер на 206-му окрузі тільки один Ще на старті передвиборної кампанії в 206 окрузі було відомо, хто лідер симпатій виборців. Всі соціологічні опитування показували, що Владислава Атрошенка підтримує 35% виборців, а Станіслава Прокопенка лише 12,5%*.

Ставленик влади зрозумів, що люди не довіряють йому, а всі його обіцянки та використання адмінресурсу не збільшують довіри.

Прокопенко відмовився від ведення чесної та прозорої передвиборної агітації.





Відмовився від звіту про зроблене за 2 роки на своїй посаді.

Його штаб вирішив використати весь арсенал брудних технологій для того, щоб намагатися дисредитувати справжнього лідера, якому довіряють люди - Владислава Атрошенка.

В той час, як Владислав Анатолійович зустрічався з людьми, слухав їх проблеми, розказував про свою програму та про те, що зробить у Верховній Раді, щоб щоб зробити життя людей кращим, в штабі Прокопенка писали про нього брехливі листівки, придумували міфічні історії, тиснули на 84-х річну жительку села Красне, щоб та підписала брехливого листа про Владислава Анатолійовича...

Вершиною творчості штабістів донецького Прокопенка стала реєстрація технічним кандидатом Андрія АтроЩенка. Крім того, що його прізвище схоже на прізвище лідера перегонів, 27-ми річний хлопець працює в комунальному закладі «Чернігівська обласна школа вищої спортивної майтерності», тобто, повністю підконтрольний владі.

Від імені цього хлопця штаб донецького Прокопенка розвісив в місті біл-борди та друкує брехливі статті в газетах. Витрачають шалені кошти лише з однією метою - забрати голоси у лідера, до якого Прокопенко не може піднятися ні обіцянками, ні гарантувальками.

Технологи донецького кандидата виконали їх в такій же кольоровій гаммі та стилі, як і біл-борди Владислава Атрошенка. Навіть газета підконтрольного Партії регіонів кандидата Поліщука визнала, що біл-борди Прокопенка та АтроЩенка виготовлялися в одному кабінеті.

Але Прокопенко в черговий раз програє. Адже люди набагато розумніші, ніж він думає. Вони розуміють, що це не АтроЩенко, а його господар ПРокопенко насправді виступає за скорочення працівників лікарень та шкіл, не АтроЩенко, а ПРокопенко виступає за продаж землі та за приватизацію ЖЕКів. Тільки ПРокопенко боїться підписати це своїм прізвищем, а використовує як прикриття 27-ми річного хлопця з прізвищем АтроЩенко.

Сьогодні тільки Владислав АтроШенко знайшов в собі сили та мужність виступити проти провладного кандидата від Партії регіонів. Він не прикривається технічними кандидатами, а чесно заявляє про свою позицію на зустрічах з людьми. Так, на зустрічі з громадою Ріпок він сказав людям, що представляє нашу рідну землю і не боїться Партію регіонів та її донецького ПРокопенка. «Сором цій партії, яка не знайшла на Чернігівщині достойного кандидата - будівельника, лікаря, інженера чи вчителя», - заявив Атрошенко Владислав.

Шановні виборці 206-го округу! Не піддавайтеся на ці провокації. Не дайте себе обдурити. Знайте, лідер в цій кампанії тільки один - Владислав АтроШенко. I він переможе. Не звертайте уваги на провокакації та брехню донецького кандидата Прокопенка. Знайте, Владислав Атрошенко - працює з людьми та для людей!

* Опитування проводилося Поліським фондом міжнародних та регі ональних досліджень з 4 по 11 вересня на території Чернігівського, Ріпкинського районів та міста Чернігова (межі 206 округу). Методом анонімного опитування через інтерв’юерів було опитано 1100 виборців. Похибка дослідження не перевищує 3%.

Добавлено: 11-10-2012, 11:32
0
0

Похожие публикации


Наверх