онлайн казино Украины

«Вебінар для виборців».

«Вебінар для виборців». Чернігівське обласне відділення Комітету виборців України у приміщенні експертного клубу «Чиста політика» за адресою вул. Г. Полуботка, 6-а проводить презентацію «ВЕБІНАРІВ ДЛЯ ВИБОРЦІВ».

Початок 4 жовтня о 14.00.

Повідомляє прес-служба Чернігівського обласного відділення Комітету виборців України.

На презентації будуть представлені вебінари, з яких виборці мають можливість почерпнути інформацію про права виборців та їх захист, про уточнення списків виборців, про виборчі бюлетені та відсутність графи «проти всіх», про голосування «на дому», про наслідки підкупу виборців та методи запобігання, а також багато супутньої корисної інформації.

Доповідачами вебінарів є:

Олександр Черненко – Голова Правління Всеукраїнської громадської організації «Комітет виборців України» – політолог, громадський діяч;

Олексій Горецький – Голова Рівненської обласної громадської організації «Комітет виборців України» – юрист, правозахисник;

Сергій Ткаченко - Голова Донецької обласної громадської організації «Комітет виборців України», експерт з виборчих процесів, громадський діяч.

Довідка

ВГО «Комітет виборців України» за підтримки Координатора ОБСЄ в Україні у рамках проекту «Розбудова спроможності в проведенні навчання у виборчому процесі та підвищення обізнаності виборців» поширює інформацію через вебінари для виборців, з метою надання їм необхідних знань та навичок.

* Вебінар - «віртуальний» он-лайн семінар, доступний після проведення в режимі відео он-лайн перегляду

Добавлено: 4-10-2012, 11:09
0
0

Похожие публикации


Наверх