онлайн казино Украины

Створено Громадську раду при екології

Створено Громадську раду при екологіїУстановчі збори представників громадських організацій для формування Громадської ради при Державній екологічній інспекції у Чернігівській області відбулися 21 вересня.

Про подію «Високий Вал» повідомив представник екологічної інспекції в Чернігівській області.

До складу Громадської ради увійшли: Чернігівська міська молодіжна громадська організація “Сфера”, Чернігівський центр для дітей та юнацтва “Аратта”, Чернігівська міська організація “Партія зелених”, Чернігівська обласна громадська організація “Чернігівський Центр Прав Людини”, Чернігівська міська громадська організація “Центр “Доброчин” та Чернігівська міська громадська організація “Громадська рада”.

Головою Громадської ради одноголосно обрано Олександра Підгорного, голову правління Чернігівської обласної громадської організації “Чернігівський Центр Прав Людини”. Також обрано заступника Голови Громадської ради та секретаря.

У ході роботи затверджено Положення про Громадську раду організацій та об’єднань природоохоронного спрямування при Державній екологічній інспекції у Чернігівській області.

Розглянуто пропозиції до орієнтовного плану роботи Громадської ради, вирішено організаційні питання роботи Ради та обговорено питання та заходи, спрямовані на вирішення актуальних проблем в галузі охорони довкілля.

Добавлено: 25-09-2012, 10:59
0
0

Похожие публикации


Наверх