онлайн казино Украины

Станіслав Прокопенко: Підвищуємо якість, доступність та конкурентність освіти!

Станіслав Прокопенко: Підвищуємо якість, доступність та конкурентність освіти!По-урочистому святково зустріли свято Першого вересня у Чернігівському та Ріпкинському районах.

Учні загальноосвітніх шкіл сіли за парти у відремонтованих класах.

Для підвозу учнів по програмі «Шкільний автобус», що діє на теренах області, школи отримали 37 нових автобусів, з яких чотири – Чернігівському, та два – Ріпкинському районам.

Усім першокласникам урочисто вручили новенькі портфелі зі шкільним приладдям від Благодійного Фонду «Єдиний світ».

Перлиною свята Знань став Седнівський навчально-виховний комплекс, який відкрив свої двері для 240 учнів та 35 вихованців дитячого садка-ясел

Свято Знань у селі Хмільниця, Чернігівського району розпочалося з подарунків: від імені Чернігівської облдержадміністрації ключі від нового шкільного автобуса школі вручив перший заступник голови Чернігівської ОДА Станіслав Прокопенко.

Потрібно відзначити, що школа в Хмільниця – опорна. Сюди приїжджають учні з сіл: Рівнопілля, Рижиків, Роїще, Рябців, Табаївки. Це одна з не багатьох шкіл Чернігівського району, куди і вчителі приїздять з Чернігова. Тому новий комфортний автобус школі був дуже потрібен.

Під час свята випускники школи села Хмільниця вручили малюкам подарунки від Благодійного Фонду «Єдиний світ» – портфелі та шкільне приладдя. А потім під оплески мешканців села ввели до стін навчального закладу…

Святковим дув день Першого вересня і у Ріпках. Як і в Хмільниці, випускники школи №2 та Ріпкинської гімназії, вдягнені у вишиванки, вручили першокласникам портфелі та шкільне приладдя від БФ «Єдиний світ». Школи району отримали два нових автобуса, старшокласники Ріпкинської гімназії та школи №2 від голови районної адміністрації - три сертифікати на іменні стипендії...

Після закінчення свята Знань у Ріпках, місто Седнів Чернігівського району привітало своїх першокласників. Тут відбулася довгоочікувана подія – було відкрито унікальний навчально-виховний комплекс - опірний навчальний заклад Чернігівського району.

Станіслав Прокопенко, кандидат у народні депутати України по 206 виборчому округу:

- За період реалізації програми розвитку дошкільної освіти протягом 2011-2012 років розпочали діяльність 33 дошкільні навчальні заклади. Майже на дві тисячі дітей більше пішли до дитячих садків. Справжнім подарунком для школярів та їх батьків стала реалізація Державної та обласної програми «Шкільний автобус».

Продовжується програма з забезпечення сільських шкіл електронними засобами навчального призначення, мультимедійним обладнанням. До 1 вересня 61 опорна школа отримала сучасне мультимедійне обладнання. В області триває будівництво семи шкіл.

До кінця вересня поточного року заплановане введення в експлуатацію Новобасанської школи Бобровицького району, а до кінця 2012 року – Носівської ЗОШ №5. Сьогодні гостино відкрив двері новозбудований Седнівський навчально-виховний комплекс – сучасний опорний заклад. І це далеко не весь перелік здобутків у галузі освіти Чернігівщини.

Добавлено: 5-09-2012, 11:41
0
0

Похожие публикации


Наверх