онлайн казино Украины

Триває модернізація шкіл Чернігівщини

Триває модернізація шкіл ЧернігівщиниРівень комп’ютерного та мультимедійного забезпечення шкіл Чернігівщини щороку покращується. На цьому наголосив під час проведення традиційної щорічної серпневої конференції педагогічних працівників області голова Чернігівської облдержадміністрації Володимир Хоменко.

Повідомляє управління у справах преси та інформації облдержадміністрації.

Відповідно до нових Державних стандартів початкової школи основи інформатики будуть викладатися вже з другого класу.

Загальноосвітні навчальні заклади області у цьому році отримають 330 одиниць комп’ютерної техніки. Проте залишається значна розбіжність у сільських і міських школах кількості учнів на 1 персональний комп’ютер: (сільські школи – 9,6 учнів на 1 ПК, міські – 24,5). І цю ситуацію потрібно виправляти.

- Роботу з оптимізації регіональної мережі освітніх закладів плануємо, насамперед, не як закриття чи реорганізацію шкіл, а будівництво та реконструкцію оновлених сучасних закладів, - підкреслив у своєму виступі голова облдержадміністрації.

Спільно з депутатським корпусом реалізується й обласна програма забезпечення шкіл ліцензійними електронними засобами навчання. Подарунком до першого вересня опорним школам Чернігівщини стане 61 мультимедійний комплекс, сертифікати на які було вручено начальникам відділів освіти райдержадміністрацій та управлінь освіти міських рад під час конференції.

Добавлено: 29-08-2012, 12:20
0
0

Похожие публикации


Наверх