онлайн казино Украины

ПРовокація не вдалася

ПРовокація не вдаласяЦієї неділі в Чернігові відбулося «Свято Спаса на Шерстянці». В рамках дня мікрорайону відбулися виступи місцевих дитячих колективів будинку культури «Текстильників», хору «Діти війни», а також виставка виробів місцевих майстрів.

Після цього мешканці мікрорайону могли послухати концерт на підтримку одного з кандидатів в депутати Верховної Ради по 206 округу.

На ньому виступали місцеві популярні виконавці, зокрема, Гаркуша, фіналіст телевізійних проектів Дмитро Селянський та заслужені артисти України. Завершилося свято фаєр-шоу та салютом.

Мешканці Шерстянки були дуже задоволені святом. Все б було добре, якби не спроба організувати провокацію з боку В. Поліщука.

Так званий кандидат від опозиції прийшов на захід та почав імітувати роздачу троянд намагаючися потрапити на сцену. При цьому, ні з власником сцени, ні з організаторами заходу він не спілкувався. Відповідно, його виступ в програмі просто не був запланований.

Після того, як Поліщуку відмовили у можливості піднятися на сцену під час виступу одного з колективів, двохметровий велетень почав штовхати організаторів, а його помічниця, щоб привернути до інциденту більше уваги, стала голосно кричати про те, що її кандидата б’ють, не дають йому виступити та не пускають на сцену...

Дрібна провокація, що була організована штабом Поліщука залишилася практично непоміченою учасниками свята та не зіпсувала його.

Мабуть, пан Поліщук просто звик, що на заходах, які організовує влада в селах йому завжди з задоволенням надають слово для виступу.

А чому ж, владу він не критикує, про політичні репресії в країні не говорить, з кандидатом від Партії регіонів по 206 округу іноді і по чарці випити може (як це було нещодавно в Любечі).

Для влади Поліщук – це просто підлабузник. Наче і від опозиції, а в своїх виступах ллє бруд не на владу, а на Владислава Атрошенко...

Який же насправді з Поліщука може бути опозиціонер, якщо він працює директором комунального підприємства Чернігівської районної ради?

Був би незручним для влади, вже давно б позбувся своєї посади, адже в районній раді більшість складають представники Партії регіонів.

А виборчий штаб Поліщука взагалі розташований у приміщенні Чернігівської районної лікарні. Чи може мріяти про такі комфортні умови справжній кандидат від опозиції?

Не дарма, в місті вже давно ходять чутки, що Володимир Поліщук працює технічним кандидатом у представника Партії регіонів та отримує там зарплатню.

Що ж, шкода, що об’єднана опозиція на Чернігівщині не змогла виставити достойних кандидатів практично у жодному виборчому окрузі.

Поки її представляють такі, як Поліщук, про перемогу на виборах вони можуть лише мріяти...

Добавлено: 21-08-2012, 11:47
0
0

Похожие публикации


Наверх