онлайн казино Украины

Все для держави! І 82 мільйони від податкової

Все для держави! І 82 мільйони від податковоїЗа сім місяців цього року податкова міліція у Чернігівській області забезпечила надходження до Державного бюджету близько 82 млн. грн., що вдвічі більше, ніж за 2011 року.

Повідомляє відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю податкової служби у Чернігівській області.

У сфері оподаткування викрито 61 злочини, з яких 21 - за ухилення від сплати податків. До бюджету додатково спрямовано 8,6 млн. грн..

Фахівцями податкової міліції викрили 19 злочинів щодо незаконного виготовлення, зберігання, збуту або транспортування з метою збуту підакцизних товарів.

За результатами роботи закінчено провадження і направлено до судів 25 кримінальних справ, за якими відшкодовано завдану державі шкоду на загальну суму 5,8 млн. грн.

За участю підрозділів податкової міліції області виявлено 18 фактів безпідставного подання заявок на відшкодування з бюджету ПДВ на загальну суму 5,2 млн. грн., порушено 3 кримінальні справи відносно службових осіб підприємств, які здійснювали незаконне декларування бюджетного відшкодування ПДВ.

Із незаконного обігу вилучено товарно-матеріальних цінностей на загальну суму 8,3 млн. грн., у тому числі товарів підакцизної групи – майже на 3 млн. грн. Припинено діяльність дванадцяти підпільних цехів з виробництва товарів народного споживання.

Проведено 5 перевірок щодо відпрацювання грального бізнесу, за результатами яких встановлені факти незаконного проведення азартних ігор. Вилучено 83 одиниці грального обладнання на загальну суму 1,7 млн. грн., порушено 4 кримінальні справи за ст. 203-2 Кримінального кодексу України.

Добавлено: 17-08-2012, 11:09
0
0

Похожие публикации


Наверх